ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende zoom 5510 var firewall fln kurulu değil (Xp+sp1) ilk 1hafta baya güzel bağlandım nete sonra evde tatilat vardı bilgisayarı kaldırdım 1hafta sonra format atıp öle açıyım dedim windows şişmişti.Dün yükledim adsl kafasına göre bağlanıyo bazen bağlanıyo bazen bağlanmıyo.Link ışığı sürekli yanıp sönüyo bitürlü sabitlenmiyo.Bazen bağlanyıo aşırı yavaş bazen bağlanıyo gayet güzel.Sorun acaba nerde bana hatta gibi geldi telekoma tel açtım 24 saat içinde ilgilenicez dedi ama 16 saat fln oldu bi gelişme yok bakalım bugünde düzelmesse bidaha rıyp azıma ne geliyosa saycam bıktım artık ya paramızla rezil oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 telekomu arayıp bi sor hattına problem olup olmadığına bakabiliyorlar.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dün aradım 6-7 gibi ama daha düzelmedi ? ya evdeki telefon kablosu zedelendiyse yada Xp nin bi uyumsuzluğu kıllığından oluyosa ? sordum gerçi hallolmassa eve servis geliyomu kontrol için gönderiyoruz dediler ama allah bilir ne zamana gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Telefonu açıp çevir sesini bi 10 sn kadar dinle. parazit olup olmadığına bak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tt'de bakım tarzi bir seyler var herhalde bendede arada bir sorun oluyo[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar