supersonicmemed Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bocaladın tarlaya şişeyi verdin mahsule antibiotigi ye şimdi yiyebilirsen, kelle kadar sebzeyi. Domatesle, patatesle yedirdiniz herkese hiç mi vicdanınız sızlamaz sorsalar size merkezde? Kanser olduk, ishal olduk verdiginiz hormonla doyduk insafınız kurusun emi, yapışık ikizde dogurduk. Para hırsı bürüdü gözleri bizden gizledi sözleri bu kadar mı balonlaşır meyvelerin özleri. Not: Bildiginiz üzere artık halk adamı olmayı seçtim ve halkın sorunlarına deginiyorum. ilham geldiginde bu sefer hormon hadisesini getirdi. yazımdaki agresiflikten farketmişsiniz bu konuda çok doluyum.[signature][hline]Yazılarım insan gözüyle görünemeyebilir onun için şimdiden özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 No hashas no fitamin..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaşasın 23 nisan gibi bir şey bu pek bi edebi değer göremedim ben ama genede göze hoş geliyor[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cONAN53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 SÜPERRR!!! mesaj herekese gıtmıstır umarımm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehah... begendim ben de=) punk punk bi de beste yapalim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben çok beğendim (: Ağdalı şiir denemelerinden sonra çok iyi geldi açıkçası. Ayrıca son derece de güzel olduğunu düşünüyorum bu şiirin. Halk şairim benim![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 konu seçimi bakımından oldukça yaratıcı =) okuması da kolay olmuş.hatta eğlendim.tebrikler :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Süper olmuş tebrikler. Tvlerde yayınlamak lazım, çık oku bir kaç kanalda :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar