Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoş olmak

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

bir nevi kendini tatmin..kendine gelince o geçici mutluluktan ne eser kalıyor ne bişey..anca (abartılmışsa ) baş ağrısı miğde bulantısı..kullanmıyorum artık..belki olursa senede 1-2 olur oda olmasın istemiyorum..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün ilk defa sarhoş oldum ama berbattı..çok az hatırlıyorum cin içtim sevgilimin doğum günüydü.bi bardaktan sonra kollarımı bacaklarımı yönetemez oldum.gözlerim bulandı,kahkaha atıyomuşum bi de onları hatırlamıyorum ama 1 saatte ayıldım..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı kadeh aynı mey
Bir tat alamıyorum
Allah'ım bu nasıl şey?
Sarhoş olamıyorum???

sabahtan beri içiyorum daha sarhoş olamadım bende mi bi gariplik var???(sabah dediğim öğlen 2 suları)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

alkol kötüdür sarhoş olmak daha kötüdür ama 1-2 biranın ilk başta verdiği rahatlığı hiç bişeye değişmem ha sonra devamını istiyor bünye ama yapacak bişi yok :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

lustral al valla o dediğin şeyler onda da var hem daha ucuz al iki tane süt dökmüş kediye dönüyosun, sinirlenmiyosun masum masum duruyosun =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...