Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir nevi kendini tatmin..kendine gelince o geçici mutluluktan ne eser kalıyor ne bişey..anca (abartılmışsa ) baş ağrısı miğde bulantısı..kullanmıyorum artık..belki olursa senede 1-2 olur oda olmasın istemiyorum..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eger bir baska icen varsa ve yakin arkadassa senlik oluyor eger iciyorsam ve volfi cok iciyon diyen biri varsa en sonudna volfied siziyor bi kenarda icmekten eger iciyorsam ve herkes iciyorsa az iciyorum ve egleniyorum hehe[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende çok severim süper duygulardır.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ertesi günü rahatsız geçer başın ağrır miğden bulanır ara ara fazla içersen[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: sirplayA, 07 Temmuz 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Alkol kafasi hamalliktan baska bir sey deil.(Benim kendi gorusum herkesin gorusune saygim var ) Eho o zaman bu ne ;[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 o kadar onemli deil benim için alkol...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben bugün ilk defa sarhoş oldum ama berbattı..çok az hatırlıyorum cin içtim sevgilimin doğum günüydü.bi bardaktan sonra kollarımı bacaklarımı yönetemez oldum.gözlerim bulandı,kahkaha atıyomuşum bi de onları hatırlamıyorum ama 1 saatte ayıldım..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Aynı kadeh aynı mey Bir tat alamıyorum Allah'ım bu nasıl şey? Sarhoş olamıyorum??? sabahtan beri içiyorum daha sarhoş olamadım bende mi bi gariplik var???(sabah dediğim öğlen 2 suları)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Eğer normalsam çakır keyif. mutluysam sarhoş. üzgünsen hiç bir şey olmuyor bende. sanırım biraz piskolojiye bağlı..[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben nargilenin bende yarattığı etkiyi hiç bişeye değişmem[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sarhosluk tamamen sacma bişi zivanadan cikiliyor. Ama iki tek atalim dendimi tamamdir. Cakirlikta iyidir. Ama sarhos olmak felan sakat iş abi almayayim. Tam dengesizlik...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben cok severim sarhoş olmayı. hatta artık sarhoş olmamaktan nefret ediorum. sarhoş olunca bilinçaltım acıa cıkıo bzn normalde yapamicaım şeleri yapıorum (bkz:çarşamba günü)[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben bira ile sarhoış olmayı daha çok seviom 3 tane içion arkası su gibi gelio[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: helena, 08 Temmuz 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ben nargilenin bende yarattığı etkiyi hiç bişeye değişmem NArgileyi çok seviyorum ama hiç etki yapmıyor:/ 9 senedir sigara içtiğim içinmi acaba...?[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gerçekten sarhoş biri(leri)yle aynı ortamda bulunan ayık kişiler için durum pek iyi olmuyo[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 alkol kötüdür sarhoş olmak daha kötüdür ama 1-2 biranın ilk başta verdiği rahatlığı hiç bişeye değişmem ha sonra devamını istiyor bünye ama yapacak bişi yok :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya herkes ayık olacak ya da herkes sarhoş olacak...tek bir ayık varsa milleti eve taşıyana kadar geberiyo :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bırak ya millete alay konusu oluyorsun..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 lustral al valla o dediğin şeyler onda da var hem daha ucuz al iki tane süt dökmüş kediye dönüyosun, sinirlenmiyosun masum masum duruyosun =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar