Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bayadır coh'tan ve forumlardan uzaktım. Şu safhada oyuna tekrar başlamak gibi bir düşüncem yok, ama "cov'un" web sayfasının son halini gördükten sonra, geldiği anda hesabımı aktif hale getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın:). Şu anda İstanbul'dayım staj nedeniyle. Bunu zaten bir çoğunuz msn'den öğrendi:). Bu haftasonu herkese uyabilecek bir saatte toplanmayı öneriyorum. Yer, saat konusunu İstanbul'lu olmadığım için sizlere bırakıyorum. Cts. akşam saatlerinden sonra müsait olabilicem(pazar tam gün boşum). Bilginize...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hayırsız, MSNde blokladın mı nedir, göremiyorum seni epeydir. Yarın akşam taksimde olucam, cebim var, ara konuşup buluşalım. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Msn'e giriyormusun desene:). İş yerinde yasak. Ya ben karşıdan gelicem bak, gece dönüşte bırakırsın evime:-P. [signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Temmuz 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bırakırız ayıp ediyosun. Sen Taksim'e geldiğinde beni ara.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bostancı lunaparkında olucam ben yarın akşam :) oraya gelin sonra taksime geçeriz :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Serkan ben artik Antalyadayim ya...[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: tunch, 08 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki: bostancı lunaparkında olucam ben yarın akşam :) oraya gelin sonra taksime geçeriz :D:D 8 sene Lunapark'in karsisinda oturdum Bostanci'da ey gidi gunler eyy..Sizlere iyi eglenceler.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar