Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Varsa hangi guilddeler? benim 2 tane char vardi oynamadigim uzun zamandir, yeniden bi basladim merak ediyorum bi ara Anatolian Knights vardi, hala var mi? Ya da The Hun'da da hala turkler oynuyormu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet abı hala turkler mevcut kayda sayıları wowdan sonra bıraz azaldı ama...hunda da hala turkler var hmm sımdılık sayabıldıklerım ahura mazda achılles qal zorbey tabıkı maxom:)sardokar cenghızhan mastıka theturk dedekorkut tamamdır sımdılık bukadar[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 onlardan biri de benim sanırım:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 evet var tabiki ben anatolian dayim.eski servırımı bıraktım burda ekşın daha ii diye. uluhan fire wizard rest infil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bişi unuttum yaws bu yazdıgım charlar eski servırımda idi lol..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 var var halen oynayan da bazilarimz tatilde.[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR6L1 Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çağıralım gelsinler.... Askerdekiler de gelsin :P[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ramo be askerdeki kim lam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bülent'i diyorum ya... Kimbilir ne yapiyodur şimdi....[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eeee kardeşim bu işler para ilen deil sıra ilen yapsın bakalım askerligini..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar