Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum Salyangozları

Yeto

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar bende bi akvaryum war içinde raspora ve melek yetiştiriyorum. Gecen bi baktım akvaryuma cama böyle şeffaf mini minnacık bi salyangoz tırmanmış. Dedim zararı olma ufacık yaratığın. Neyse gunler gectı aylar gectı bi baktım ulan hertaraf salyangoz oldu. Bereketli akvaryummuş valla bi ayda 10 katına çıktılar. Gerçi zararı oldugunu sanmıyorum kımseye ama olsun istemiyorum akvaryumumda asalak. BEn bu salyangoz kardeşlerden nasıl kurtulurum bi fikri olan var mı? teker teker elle topla demeyin walla toplanmaz o kadar çok var...[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları temizlemek için 2 seçeneğin var.
Mekanik olarak yani elle temizliyeceksin.
Salyangoz için kimyasal ilaçlar var bunları akvaryumda kullanıp temizliyeceksin.
Fakat 2. seçeneği ben pek uygun görmüyorum sonuçta akvaryum için ne kadar az kimyasal kullanırsan o kadar sorunsuz yaşar balıkların.
Bendede var bunlardan pek ellemiyorum süperde üremiyorlar tersine camdaki yosunları ve yerdeki artıklarıda temizliyorlar.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
love D.T.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu meymenelerden kurtuluş tek yolu Botia cinsi balıklar

2 tane Botia at, hepsini temizlerler!! 1 tane alirsan cok ürkek olduklarından sürekli saklanır, o yüzden en az 2 tane atman gerekiyo. Üstelik çok da güzel[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm --
Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter--
----------------------------------
Donnie Darko aint MAD

"Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G

Sosyal ağlarda paylaş

kuzenimde aynı sorunla karşılaşmıştı..nasıl hallettigini tam hatırlamıorum ama sanırım bi tür balık koymuştu akwaryuma ve onlarla temzilemişti hemde kalıcı bi çözüm olmuştu..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...