jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 arkadaşlar şimdi durumu açıkliyim ben cezayir depremi öncesi benim bilg kitlenip (ortalama 2 kitlenmenin birinde) reset attığımda bağlantı takılırdı. ultrayı falan arardım yok ip'yi resetlerlerdi, modemin kablosunu çıkarıp takardım bilmemne biraz kasardım ama sonunda eskisi gibi olurdu. bilmiyorum size kitlenmeler sorası böle bişiy oluyo mu ?! deprem sorası ilk defa biraz önce yaşadım aynı sorunu .. bu sefer ultrayı aradım doal olarak cwp yok bu saatte .) modemin kablosunu çıkarıp taktım falan net çalışıyo ama kesinlikle eskisi gibi değil bi gidip geliyo icq gidip gidip geliyo falan sizin bildiğiniz yapılması gereken bişiy var mı !? ne bilim run dan winipcfg yazıp giriyorum yenile diyorum hata veriyo falan off kıl bi durum ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya bana oluyodu 10 dakkada bi veri transferi duruyodu arasıra status ışığı yanıp sönmeye başlıyodu falan. Ethernet kartı driverından kaynaklanan birşeymiş. Benim ethernet kartını surecom diye aldım kutusu falan surecom içinden çıkan diskette myson ethernet kartı driverı var. Ama ilk yüklerken disketi okumamıştı netten surecom driverını indirmiştim hep böyle takılmalar olmuştu. Sonra tekrar denedi mdisketteki driverı yüklemeyi geçti. Artık hiç takılmıyor.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 activity ışığı hep yanıyo bunun çaresi yok mu yani şimdi ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Usb kullanıyosan ethernet kartı al Ethernet kartı varsa usb dene[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ethernet kartı var usb derken napıcam ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 kablo netin sana verdiği garip hafif uzun ve ince ağızlı bi kablo war onu USb girişine bağla öyle demek istiy[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 şu anda durum iyi gibi umarım sorun çıkmaz ilginiz için teşekkürler arkadaşlar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bak usb de kesilir Hat ama 1 2 dk sonra gelir ben usb kullanıom bu aralar paso kesilio[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 usb falan kullanmadım ben .. eskisi gibi hiçbişeye dokunmadım klasik napıyosam modemin kablosunu falan çıkardım ip release ettim öle işte[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 elektrik priziniz toprak hat değilse usb gündüzleri sorun çıkarır paso kesilir vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar