Calier Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arkadaşlar bakıyorum internette anime tanıtımları çok zayıf, yeni başlayacağım serilere bodoslama dalmak zorunda kalıyorum, hadi ben artık alıştım, bünye binimum animeyi kaldırıyor da yeni başlayan arkadaşların kaldırmıyor.Bu yüzden eğer destek olabilecek arkadaşlar varsa söyle bir projeye imza atmak istiyorum.Bazılarını ben yazıcam, yardım edecek arkadaşlar izledikleri animenin tanıtımını yazıp bana yollayacaklar.Kontrol edip, arşiv haline getirip bu seriyi izlemeyi düşünen ya da animeye yeni başlayıp tavsiye isteyen arkadaşlara yollayacağız.Olabilirse şöyle sürekli yenileceğim bir başlığa ya da link olarak imzaya da ekleyebilirim yani maksat anime izleyenlerin daha zevk alacakları şeylere yönelmeleri.Bir de arada arkadaşlar forumlarda bazı serilerden bahsediyor ama ulaşması zor olabiliyor, toplu bir kaynak daha kullanışlı.Ancak dikkat edilmesi gereken şeyler var.Mesela internette bazı canavar tanıtımlara rastladım adamlar animenin sürpriz sonunu tanıtımda söylemiş ya şimdi ben bunu gidip niye izleyeyim.Bu tür şeyler yapmayacak ayrıca netten araklayıp türkçe'ye çevirip kakalamayacak diğer animecilere bir faydam olsun diyen arkadaşları bekliyorum.Çorbada tuzum bulunsun diyen arkadaşlar özel mesajdan, bir tavsiyem var diyen arkadaşlar buradan bana ulaşırlarsa sevinirim.Unutmamak gerekir ki anime çiçek gibidir arkadaşlar sulamadan büyümez.Hadi parmaklar klavyeye. Bu arada benden önce paticikte böyle bir şey yapmış bir arkadaş varsa haber verirseniz sevinirim ben boşuna uğraşmayayım ben bulamadım toplu düzgün bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 animeinfo.com ve de ekşisözlük.com bana animeler için yetiyor da artıyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Gittiler ve biz bir kelime bile söyleyemiyoruz. Gittiler ve biz bir kelime bile söyleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ya oralar üstünkörü bir bilgi veriyor.Oraya kanıp patladığım seriler olabiliyor ayrıca dediğim gibi yeni başlayan arkadaşlarım sorun yaşıyor bu sebeple bu bütün yeni başlayanlara yardımcı olur diye düşündüm.Sonuçta benimki teklif eğer benden başka kimse çıkmazsa yeni animecilere yardım niyetinde tabi oralar gibi sitelerle idare etmek zorunda kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar