Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 SSK is hani 2. katta. yeri biraz tekinsiz gibi gozukse de oldukca iyi muzik ve oldukca ucuz ickiyle bu acigi kompanse ediyor. yine ssk ishanindaki meyhanelerden cikip aa burda biyer varmis diye gelen bir grup..umm.. okuzun istilasi olabiliyor arada. pistin onune gecip 30lu yaslarinda, ceketli gomlekli 'kro' tabir ettigimiz adamlarin etraflarindakiler gibi dans edip kizlarla diyaloga girme cabalari bile bu olayi unutmanizi saglayabilir. yani kisaca sadece yerden kaybeden super bir bar. 9-10 gibi giderseniz daha sakin mesela iki klasik gitar bir solistli trio'lar dinleyebilirken 12'ye dogru asil grubun sahne almasiyla daha coskun bir ortama donusen bir yerdesiniz. arada jazz & blues gruplari da sahne aliyor. iyi gruplari dinlemenin guzel ve ekonomik cozumu. bira da ucuz, diger ickilerde. tekila mesela 4 milyondu sanirim. deneyin =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Giriş falso ancak içerde manhattan da çıkan gruplar çıkıyor belirli günler, içkide ucuz gidilebilir yalandan dolandan bir gece yaşanılabilir :p[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kız arkdaşlar gidilebilecek bir mekan değil. 100 m yakınına bile yalaşılmamalı. 1 kere gittim okuldan arkdaşla. bidaha (istisnai bi durum olmassa) gitmemeye karar verdim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bir görmek lazım. Daha öncede "git bir gör abi güzel yer" diyenler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: mdma, 06 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki: kız arkdaşlar gidilebilecek bir mekan değil. 100 m yakınına bile yalaşılmamalı. 1 kere gittim okuldan arkdaşla. bidaha (istisnai bi durum olmassa) gitmemeye karar verdim. olay nedir tamam kız arkadaş götürülcek bi yer değil kanımca ama gayette götürenler var :)[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kizarkadasla gidilecek yer dendiginde akliniza parklar bahceler mi geliyor bilemiyorum ama, gayet duzgun bir ortami var. kimse gelip rahatsiz etmez sizi veya kizarkadasinizi. abartmissiniz.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende abartıldığını düşünürdüm, ama hakikaten bir bayanla gittiğinizde olmadık durumlara düşebileceğiniz bir mekan. En son 3 kız arkadaşımla gitmiştim ve çıkışta 3'üde bana sarılmış titriyorlardı:P. Kısa boylu Avril Lavigne'e benzeyen yalnız bir hatun görürseniz boşuna yanaşmayın:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir tek bana mi rastlamiyor nedir? bende gittim kizarkadasimla, ne bir sorun ne bir rahatsizlik verecek sey yasandi.. grup olarakta gittik kac defa, kizli erkekli, yine yok boyle birsey. yani bilemiyorum =[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Aslında bizim gittiğimiz saat ve günde sorun vardı:)[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 girişi çok garipti girecektik vazgeçtik en üstteki rock bara gitmiştik birde kapıda iki tane üstünden kroluk akan adam duruyordu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gölge ? seviye ? kesınlikle farklı yerleden bahsediyoruz. zamanında güzel bir yerdı evet o zamanları hatırlarım. ama şuan için personeli dahil herkesın kızlara asıldığı, 'karı kız göturme yerı' olarak düşünülen bir yerden ötesı değil. zaten zamanında çıkan iyi gruplarının çoğunuda başka yerlere kaptırdı. ama şu cumartesi funleri çıkan placebo özentı herifi çok özlerım hala : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 farklı bir golge mi bu? 3 sene haftasonlar caldik golgede [97-00] arasi kiz arkadaslarimizi rahatlikla getirirdik ve hic bir sorunda yasamadik golge de gayet de dikkat ederler krolar musterileri rahatsız etmesinler diye ve bisuru kiz grubu gorebilirsiniz orda tek baslarına gayet de rahat eglenen..[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 97 2000 diyorsun .. 2005 teyiz be wendigo bişeyler değişmiş olabilir dicem ama yanında sevgilisini getiren bi sürü insan vardı yani...[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... [Bu mesaj kingpin tarafından 09 Temmuz 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar