Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece yemekleri topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok vazgeçtim vallahi yarın sabah dersaneye gidicem leş gibi kokarım yarın gündüz yemeyi planlıyorum zaten gündüzde bol soğanlı tavuk döner yedim daha onu atlatamadan :P[signature][hline]nothing
Mesaj tarihi:
damar tuzlama nedir bilen var mı?[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
Şu anda çekilen dişimin eskiden bulunduğu deliği dilimle karıştırarak ve etrafındaki eti yalayarak tokluk hissediyorum (12 saatten beri birşey yiyemedim sonunda kafayı yiyicem )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Delyyyy, 26 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Şu anda çekilen dişimin eskiden bulunduğu deliği dilimle karıştırarak ve etrafındaki eti yalayarak tokluk hissediyorum (12 saatten beri birşey yiyemedim sonunda kafayı yiyicem )

budur.. :tup: :lol:[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
Haha kanatmayı başardım kanda baya iyi tokluk hissi yaratıyor söylemedi demeyin sonra (iğrendirme operasyonu no2 (insan uzun sure birsey yiyemeyince boyle oluyor ne yapak)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Delyyyy, 26 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
çekilen dişimin eskiden bulunduğu deliği

hmm tadı alıştıkça dahada guzelleşiyor sankı vampirlere hak veriyorum bu kan olayında[signature][hline]
Mesaj tarihi:
vali kebabı bitti karnım şişti içinde adana çöp şiş tavuk şiş köfte pirzola bonfile lahmacun pide vardı.öküz gibi yedim.[signature][hline]Bu basketbol dünyasında 2 kişi fazla ya BEN ya LeBron..
Yeni nesil şaka ustası
  • Yeni Oluştur...