Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Erkeği Canlı Yayın Felan Dinlemiyor...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
Esh, 08 Temmuz 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
Adamlar ac, abazanlik seviyesi ust duzeyde. Ama yine de ben di$i soyunu kiniyorum oncelikle. Kimse vermezse bu adamlara olacagi budur yani.

Tanrı davuL çaLmasını biLmeyen adama tokmak verirse adamda tutar kafasına vurur...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 08 Temmuz 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 08 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne abazalar var evin sandalyesiyle ilişkiye giriyo...

O_o Sen nerden biliyon böyle birşeyi..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 08 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
mümkündür.."ah kalbim" adlı programdada konuk kadın paravanın arkasından göğüslerini ellettirmişti herife kahkahalar içinde..mümkündür..

yuhh[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adamlar ac, abazanlik seviyesi ust duzeyde. Ama yine de ben di$i soyunu kiniyorum oncelikle. Kimse vermezse bu adamlara olacagi budur yani.

aaha bu da cok guzeldi :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 08 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
Abi yarışmada sevmediği erife aşkım benim dedi ve sonra daha reklam girmeden Paramı alayım ne zaman alabilirim felan dedi ya lanet olsun..

ahhah rezillik :P ne kadar para veriyolar acaba[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
doğrudur. kuşadası'ndayım, burada ki tiplerde öyle. "aha gıza bak lan, tanga manga giymiiş. turist lan bu boncuklarıda görünüoo. du bi hello diyelim" tipinde pek çok kişi ile karşılaşıyorum. gördünde ne oldu? uyuz oluyorum vallahi bu tip anlayışlara.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 08 Temmuz 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
said:

:tup:

Favorimdir tuttum.

:tup:[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 08 Temmuz 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
said:

:tup:

Favorimdir tuttum.
budur ya ...+99999[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Sosyal ağlarda paylaş

:) Hastasıyım ortamların...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...