Xan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 peki no command bea[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 olur mu öyle şey bende olsam bende öyle anlarım. evde yalnız başınıza bi erkek bi kız ateş ile barut imkansız. gidin bi cafeye bir yere oturun.evde neyin nesidir? adın çok fena çıkar hemde :) amma modern olmuşsunuz artık kimin eli kimin cebinde belli değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 08 Temmuz 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hele bir uzaya çıkta sonra düşünürüz:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ultrAslan Bence sen baya bir geri kalmışsın...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki: olur mu öyle şey bende olsam bende öyle anlarım. evde yalnız başınıza bi erkek bi kız ateş ile barut imkansız. gidin bi cafeye bir yere oturun.evde neyin nesidir? adın çok fena çıkar hemde :) amma modern olmuşsunuz artık kimin eli kimin cebinde belli değil. ultrAslan latife olsun diyemi söylüyorsun anlayamadım. Eğer ciddi isen sanırım insan ilişkileri konusunda biraz geri kalmışsın gibi duruyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bence inadina eve cagir bisi diyen olursada lafi yapistir[signature][hline]Dynamick'e karsi hala sempati war ama herseyi yapmam. U will maybe walk alone DynamicK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sizlerin yenilik anlayışına hayranım. bakalım ilerde yenilik olarak neleri düşüneceksiniz. geri kalmışsın demekle ne alakası var ki? artık o tür şeyler normal şeyler mi? eski yapılanlarla farklımı yoksa?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ne yapıcaz afedersin??? Eve kız arkadaşlarımızı fuhuş yapmaya, kokain partileri düzenlemeye çağırmıyoruz!!! Sen konuyu farklı bir taraftan yakalamışsın...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 buraya atılan eğer 30 mesaj varsa 25 tanesi ateş barut bom demiş nedense? birbirimizi kandırmayalım lütfen.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yok be bişi olmaz. RAhat rahar çağır. Eğer sen güvenip çağırıyorsan ve dışarısı böyle düşünyorsa bu dışarnın ayıbı..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: sizlerin yenilik anlayışına hayranım. bakalım ilerde yenilik olarak neleri düşüneceksiniz. geri kalmışsın demekle ne alakası var ki? artık o tür şeyler normal şeyler mi? eski yapılanlarla farklımı yoksa? Yenilik mi ? Arkadaşım düne kadar saddam rejiminde yaşıyordukta bu gün modernleştleştik tarzında konuşmasana. Karşındaki arkadaşın bilmem farkındaysan. Sen uçkuruna sahip çıkamıyorsan bizim yapabileceğimiz bir şey yok ama bizim insanlara saygımız var ve asla ben bir arkadaşım hakkında aklımdan böyle kötü birşey geçirebileceğime inanmıyorum. Bunun neresi yenilik anlayamıyorum....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arkadaşım her dişi yanına yaklaştığında "Booom" yapmayı kafandan geçirirsen, evine gelecek kızlada farklı şeyler düşlemezsin. Niyetinizde bozukluk olmasa bu tür şeyleri olgunca karşılardınız zaten(geyik yapanları kastetmiyorum). Benim evime sırf anime izlemek için bir kız arkadaşım haftanın 3 günü gelir. Gecenin köründe de döner. Bugüne kadar "Booom" lamadıysak ya bizde sorun var, yada senin öngörülerinde.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Şu zamanda kaç kişi var peki sizin gibi düşünüp arkadaşlık yapan? 3 5 yok daha az belkide. etrafınıza bir bakın öyle karar verin. ben bu tür şeylerden hoşlanan biri değilim. dışardan bakıldığında hiç hoş durmuyor. belkide çevremin etkisi olabilir ama böyle düşünüyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sen öteki Türkiye'de yaşıyorsun o zaman, bu konuda birşey diyemeyeceğim. Yanlış anlama hor görme yada aşşağılamak için öteki Türkiye demedim, ama senin bildiğinden gördüğünden fazlası var bu ülkede. Bir kızla, bir erkek yan yana geldiğinde medeni ölçülerde arkadaşlık kurup işi farklı boyutlara taşımamayı becerebiliyor. Dediğin gibi bu birazda çevresel faktörlerden kaynaklanan birşey. Ufkunu açmak, genişletmek istiyorsanda biraz sokağa çıkmanı tavsiye ederim(bulunduğun çevre dışına).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şu anda 19 yaşındayım ve 10 senelik kız arkadaşlarım var hatta daha da fazla ilkokulu beraber okuduğum hala görüştüğüm arkadaşlarım var. vede bunun yanında 2 senelik nişanlıyım senin dediğin dünyadan farklı yerde yaşamıyorum. fakat şu var ki kim olursa olsun bir kız bir oğlan evde tek başına kalıyorsa nedensiz bir şekilde yanlış anlaşılır bende bunu yaptım zaten. benim kız arkadaşlarım evimize gelmiyor mu? tabiki geliyor ama hepside ailemi tanıyor ailem onları tanıyor yani yalnız kalmıyoruz bir evde. veya gel beraber oturalım seninle evde kimse yok demiyorum. herşeyin bir sınırı var bence. yalnız şuda bir gerçek ilk attığım mesaj biraz dalga amaçlıydı baktım millet ateş barut dalmış bende peşlerine takıldım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: şu anda 19 yaşındayım... 2 senelik nişanlıyım senin dediğin dünyadan farklı yerde yaşamıyorum... Kesinlikle farklı yerlerde yaşıyoruz. 17 yaşında nişanlanan kimse yoktur çevremde. Konumuz bu değil gerçi. Bizim kız arkadaşlarımızıda elbette ailelerimiz tanıyor, yada onların aileleri beni tanıyor. Konuyu açan arkadaşta annesine böyle birşeyi danıştığına göre, ailesinin tanıdığı birinden söz ediyor. Onun asıl belirtmek istediği de, "başkası ne der" mantalistesinden kurtulmamız gerektiği...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Keyzar, 08 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: şu anda 19 yaşındayım... 2 senelik nişanlıyım senin dediğin dünyadan farklı yerde yaşamıyorum... Kesinlikle farklı yerlerde yaşıyoruz. 17 yaşında nişanlanan kimse yoktur çevremde. Konumuz bu değil gerçi. Bizim kız arkadaşlarımızıda elbette ailelerimiz tanıyor, yada onların aileleri beni tanıyor. Konuyu açan arkadaşta annesine böyle birşeyi danıştığına göre, ailesinin tanıdığı birinden söz ediyor. Onun asıl belirtmek istediği de, "başkası ne der" mantalistesinden kurtulmamız gerektiği... İşin özü bu evet güzel toparaladın.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 benim annemde paso eve kız arkadaş çağır takılın falan diyo asosyal oldum kaldım ortamda ben istemiyom :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aileler arası nişandan söz etmiyoruz :) kendi aramızda bir çok çiftin yaptığı gibi. 18 yaşını doldurunca evlenenler biliyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Helal olsun o zaman. İyi cesaret şu devirde. Gönül isterdi bende genç yaşta evleniyim ama treni kaçırdık ucundan:(.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şahsen istemem bu yaşta evlenmeyi =) önce hayata atılmak gerek kendi ayaklarının üstünde durmak gerek.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Eeee ne zoruna o zaman:). Kızı kaçırmıyım elden diyemi nişanı yaptın;).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir soz vardir. kucukken ulkemi degistirmek istedim olmadi biraz buyudum memleketimi degistiriyim dedim gene olmadi biraz daha buyudum mahallemi degistiriyim dedim gene beceremedim. İyice yaslanmistim hiç yoktan ailemi degistireyim dedim onu da beceremedim. Olum dosegindeyken anladim ki ; Yalnizca kendimi degistirseydim benden etkilenen ailem daha sonra mahallem memleketim ve belki de ulkem degisebilirdi... Bence bu tur durumlara mahal vermemek için oncelikle ev halkinin evde oldugu zamanlarda arkadaslarini eve cagir oncelikle guven telkin et. Daha sonra onlar evde olmadiginda dahi soylediginde seni kirmamak için kendi tusuncelerini bina sakinlerinin dusunceleriymis gibi sana sunmazlar... Eminim ki annen de biliyordur laf felan cikmayacagini sadece evde o yokken cagirmamani istedigi için bu dusuncesini topluma mal etmiş. Dedigim gibi once arkadaslarina ailenin guvenmesini sagla... Misal : Aynı problem bende de vardi zamaninda. Ancak simdi eve onlar varken yada yokken herkes gelebiliyor. Hem ailemede arkadas cikiyor arkadaslarimin hepsi onlari taniyor geliyor cayini iciyorlar :D Biraz daha dusunceli hareket edersen sen kazanirsin...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Aldırma, konuşsunlar bırak onların cahillikleri. Takıl kafana göre.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yazın bizim eve benim hatun geliyordu komşular karşıdan dikizliyorlardı hiç umursamıyordum. En güzeli. Elaleme hesap vermek zorundamıyım ben ? Uğraşamam, istediklerini konuşsunlar ama duyarsam bi laf ağızlarına tıkarım o lafı onların. Medeniyet arkadaşım medeniyet.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar