Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gnctrkcll sorunum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yurtdsına hattımı actırtmm ıcın ılk once war olan gnctrkcll uyelıımı ıptal ettırmelıymısım ama nası yapcaıımı bılımıom bılen bırı warsa soleebılırmı beah plss
Mesaj tarihi:
allah belasini versin gnctrkcll in be, 5 degil de 3 ödücez diye spam cilesi cekiyoruz biktim valla[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
Türkcell bu, biz türküz.. Onlarda türk..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
EYUP, 08 Temmuz 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
Ben gnctrkcll mrb nslsn iidir sndn gibi kısaltmalara kesinlikle karşı olduğumu belirtmeliyim.
Ayrıca bu platformdan esas adı Ecem olan bir kızın adının kısaltmasını Eco olarak kullanan eski kız arkadaşlarımı kınıyorum. Artıdan bir harf kullanmaya dahi üşenen bu zihniyeti kınıyorum

short message service(!) yani sms'te uzun uzun merhaba nasılsın iyidir sendenyazarsan nerede bunun short'luğu. insanlar dertlerini daha fazla kelime ile anlatabilmek için kısaltıyorlar.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
hade oyle seymi olur kısa yazinca bişi anlaşişlmiyo bak mesle simdi yazdikalrimi bide assada kısa yaziyim

he oe sym or ka yzca iş anlsılo

aha gordun nasi da kısaltdim hade dogru duzgun konusun bakamm[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
Supersifre ile netten de istedigin aboneligi actirip kapatabilirsin..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız ! ! !
Mesaj tarihi:
said:
Araba200, 09 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
hade oyle seymi olur kısa yazinca bişi anlaşişlmiyo bak mesle simdi yazdikalrimi bide assada kısa yaziyim

he oe sym or ka yzca iş anlsılo

aha gordun nasi da kısaltdim hade dogru duzgun konusun bakamm

öle kısaltırsan olaz tabi kısaltmayı bilcen

neymş dmkki kıslmaı bilmk lzmmş dmi?[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
sınırlı karakter hakkımız olduğu için, söyleyeceğimz şeyi bir mesaja sığdırmak için kısaltıyoruz işte.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
peki bu numarayı aradık gencturcell uyeliimizi iptal ettirdik. yurt dısına nasil actiriyoruz? aynı numara yardimci oliodur heralde ne kadar zamanda acılıyo?
  • Yeni Oluştur...