facundo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 slm arkdaş lar ben yenı bır ekrankartı aldım FX 5500 Zeus nvidia nın sanırım surumlerden kaynaklanan bı problem var en son surumu yukledım zaman 77 lı bişi siteden nvidianın oyunalr muhteşem oynuyor sorunsuz fakat fılım gostermeye gelınce fılım gostermıyor parlak bişi gosterıo benım cd den cıkan versıyonu yukleyınce fılım lerı ıyı gosterıo ama sadece fifa 2005 de sorun cıakrıyor gostermede bunu nasıl duzeltecem yardımlarınızı beklıtyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 72.xx sonrasi daha cok geforce 5900/xt/6200/6600/6800 ...icin yani senin daha eski surumleri cekmen sorunu cozecektir,filmleri izleyebilmen ise cinefx teknolojosi ile alakali degil o teknoloji sadece kaliteyi artirabilir sorunun saglam bir sekilde codec pack yukleyerek giderebilirsin izmamda olan kazaa lite yi cek dene sorun devam ederse baska cozumlere bakariz artik[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yok buldum sorunu ayarlarda yenı surumde standar da ıdı maksımıma alınca duzeldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar