_HannibaL_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Antimodes52 'Zaten direk ilk peasentlarla barracks, altar ve farm kurmamak gecikmekten başka bir işe yaramaz' demişsin. bunu asla bilemezsin herkesin kendine özgü bi açılışı vardır. Eğer böyle bi şey söylersen bütün taktiklerin hiç bir işe yaramadığını söylemiş olursun. 'bir de ilk 15 dakikalık sürede şanslıysan saldırıp bitirirsin' demişsin halbuki bu bir rush taktiği olmasada çok kısa bi sürede etkin oluyo söyleyim.15 dakika falan diye bi şey yok.Zaten bu taktiği 15 dakikada yaparsan baştan başarısız olursun.'Unutma ki orclarda grunt gibi çok güçlü hand-to-hand unitler var' bende aynısını yazmıştım Orc lara işlemez diye. Ama dediğine katılıyorum. oyunun sonuna kadar bu taktik kullanılmaz. Zaten çok erken exp mizi almış oluyoruz yani bol bol altın var. Ve eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım. Yine de uyardığın için sagol.[hline]_HannibaL_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya deli olacağım, şu oyunu bi oynamayı beceremedim :) . 1v1 için düzgün bir orc taktiği bulamıyorum, tek aklıma gelen Offensive Tower, onu da kaç kişi yer ki?! Benim aklıma bir de şu takılıyor, replaylerde sürekli witch doct./dot/priest/sorc. veya seyrek de olsa bazen wyvern çıkartıyorlar. Bu üniteler çıkana kadar da genelde ellerinde 0 ordu oluyor. Şimdi bu adamlara erken saldırı gelse, comp. gibi elemanın biri grunt+headh. toplayıp saldırsa bu adamlar nasıl çevirecek bu saldırıyı? Ayrıca bütün replayler neredeyse birbirinin aynısı, özellikle TillerMan'in oyun tarzını ezberledim(Tillerman ownz :P ) Neden bunlar birbirinin dot/sorc./witch gittiklerini bile bile hala aynı şekilde saldırıyorlar?(Bir paragraf soru cümlesi) Bu oyunun mantığını bi çözemedim, ulan bari beni taurenler alsa da kütük niyetine kullansa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 far seer rush !![hline]en iyi savunma saldırıdır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: mardoX, 24 May 2003 22:26 tarihinde demiş ki: Ya deli olacağım, şu oyunu bi oynamayı beceremedim :) . 1v1 için düzgün bir orc taktiği bulamıyorum, tek aklıma gelen Offensive Tower, onu da kaç kişi yer ki?! Benim aklıma bir de şu takılıyor, replaylerde sürekli witch doct./dot/priest/sorc. veya seyrek de olsa bazen wyvern çıkartıyorlar. Bu üniteler çıkana kadar da genelde ellerinde 0 ordu oluyor. Şimdi bu adamlara erken saldırı gelse, comp. gibi elemanın biri grunt+headh. toplayıp saldırsa bu adamlar nasıl çevirecek bu saldırıyı? Ayrıca bütün replayler neredeyse birbirinin aynısı, özellikle TillerMan'in oyun tarzını ezberledim(Tillerman ownz :P ) Neden bunlar birbirinin dot/sorc./witch gittiklerini bile bile hala aynı şekilde saldırıyorlar?(Bir paragraf soru cümlesi) Bu oyunun mantığını bi çözemedim, ulan bari beni taurenler alsa da kütük niyetine kullansa :) 4K.Tillerman :) abi adam hep elf alıo..rush yemez çünkü moon well ler heallıyo e oyalerkende dryad lar çıkıo ben orc ken rush yememek için 1 tane watch tower yapıorum inan yetiyo![hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 burrowlarda iyi rush yememek için orcta bayada iyi koyuyolar (sanıırm watch towerdan da iyi) yaptıktan sonra sadece işçileri içine sokarsın adam geldiğinde[hline]en iyi savunma saldırıdır!! [Bu mesaj belgarion_21 tarafından 25 May 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: _HannibaL_, 22 May 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Antimodes52 'Zaten direk ilk peasentlarla barracks, altar ve farm kurmamak gecikmekten başka bir işe yaramaz' demişsin. bunu asla bilemezsin herkesin kendine özgü bi açılışı vardır. Eğer böyle bi şey söylersen bütün taktiklerin hiç bir işe yaramadığını söylemiş olursun. 'bir de ilk 15 dakikalık sürede şanslıysan saldırıp bitirirsin' demişsin halbuki bu bir rush taktiği olmasada çok kısa bi sürede etkin oluyo söyleyim.15 dakika falan diye bi şey yok.Zaten bu taktiği 15 dakikada yaparsan baştan başarısız olursun.'Unutma ki orclarda grunt gibi çok güçlü hand-to-hand unitler var' bende aynısını yazmıştım Orc lara işlemez diye. Ama dediğine katılıyorum. oyunun sonuna kadar bu taktik kullanılmaz. Zaten çok erken exp mizi almış oluyoruz yani bol bol altın var. Ve eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım. Yine de uyardığın için sagol.[hline]_HannibaL_ Yanlış anladın beni. Amacım taktiğine herhangi bir laf sokmaya çalışmak değildi, yada seni forumun ortasında küçük düşürmek değildi. Ben sadece bu taktik hakkımdaki kişisel düşüncelerimi söyledim ve ortaya da bir nokta koydum: bu forumda sadece oyunu bilen kişiler yok. Oyunu bilmeyen adam senin taktiğini her türlü oyunda denemeye çalışabilir işte sorun orda. Yani sen kullanabiliyorsan bu taktiği, adam yenebiliyorsan ne ala ona bir lafım yok zaten. Yine de afedersin bu şekilde karşı çıkmamam gerekirdi biliyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 neyse kardeş ama yine de senin de taktiklerini bekliyorum. bilgi paylaştıkça çoğalır.ben de yeni taktikler yazacağım.[hline]At Last I Shall Have Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: _HannibaL_, 22 May 2003 18:57 tarihinde demiş ki: ozii_x kardeş sen bi kere nightelf mişsin benim taktiğim human laradır. yok ben eleştiririm diyosan sen de NE lere taktik ver durdursunlar.Ayrıca havadan saldırı gelebilir demişsin burdan da taktiği anlamadığın apaçık ortada. Adam hava ünitesi yapması için binasını ve bazı upgrade leri yaptırması lazım. Halbuki verdiğim taktikte çok kısa bir sürede yani karşı taraf Hero suna experience kazandırırken yanında 6-7 adamla gezerken ve bu arada upgrade yaparken senin 20 adamın olacak.Lütfen bu taktiği doğru bi şekilde dene ve daha sonra tekrar konuşalım.[hline]_HannibaL_ Kardesim Sen bu taktikle lamer yenersin footrush a kac footla gidiosun ? 3 foot ? 4 ? NE ler nasi karsi koyar dersen git replay alaninda replerim var izle bakim ha ben yapiyorum dersen ver bi adres bi cafede kapisalim ? git bebeleri yen[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Aman beyler sakin,herkesin fikri kendine[hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ozi gercek nick net ortaminda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Madem istiyosun yapalım bi maç.Ben Ankara da bahçalievler de MagicFly var gel oynayalım.Hafta sonları boşum her zaman olabilir. Ama bu kadar abartacağını bilseydim kasardım bi tane NE taktiği bütün oyun için. Ve ben aynı zaman da bi NE oyuncusuyum. Yaz bi iki taktikte hem eleştirelim hem öğrenelim. Doğru değil mi?[hline]At Last I Shall Have Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 En iyi taktik madene 4 oduna 3 peasant olur olmaz 4-5 peasant ve hero ile gidip adamın dibindeki expandı alıp (Milita olacaklar tabii) oradan mass rifleman çıkmak ve dalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: _HannibaL_, 02 June 2003 19:41 tarihinde demiş ki: Madem istiyosun yapalım bi maç.Ben Ankara da bahçalievler de MagicFly var gel oynayalım.Hafta sonları boşum her zaman olabilir. Ama bu kadar abartacağını bilseydim kasardım bi tane NE taktiği bütün oyun için. Ve ben aynı zaman da bi NE oyuncusuyum. Yaz bi iki taktikte hem eleştirelim hem öğrenelim. Doğru değil mi?[hline]At Last I Shall Have Revenge Ben istanbuldayım ne yazikki maç yapamayız ama bnet takılıyorsan Warcraft TUR-III e beklerım Ismim Mg-Martin(Newbiexxl) kanalda herkez tanır beni.. Şimdi gelelim Taktiğe Eğer rakibimiz Human ise oynadığımız map e göre taktik değişir 1.elflerde guzel bir hunter rush:[ 4 wisp madene 1 wisp altar of elders sonra 8 wisp 1.wisp maden 2.wisp moonwell 3.4.5.6.7.8 bunlar treeslere woodunuz 135 olunca 1 ancident of war kalicak 65 wood woodunuz 100 olunca hunterss hall woodunuz 45 olunca 2. moonweell wood gene 70 olunca 2. aow heronuz bu ara dh olucak ve solo creep yapicak kesin cok hizli olmaliiniz aowlar bitince hunterss basmaya baslayinca 3. moonwell i yapin vede 7 hunt basin huntlarin strench of the moon level 1 olucak bu taktik ile 8-9 30 dakika arasinda gg..(başta yazdığım taktiğin aynısı) Not: Bu Saldırı Defalarca Denenmiştir yüzde 90 galibiyet Demon Hunter Saldırıdan Önce lvl 3 Veya 2 olmalıdır Yanıza Won veya 1-2 Wisp alın Vede saldırmadan önce tier 2 ye geçmeye başlayın saldırı başarısız Olursa Dryards 3-4 hunt ce chimaera yapabilirsiniz..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Denizzz, 05 June 2003 09:09 tarihinde demiş ki: En iyi taktik madene 4 oduna 3 peasant olur olmaz 4-5 peasant ve hero ile gidip adamın dibindeki expandı alıp (Milita olacaklar tabii) oradan mass rifleman çıkmak ve dalmak. Deniz Arkadaşım 2 peastans ile altar yapıp heronu erken basarsan ve 2. mine tarafına 4 militia 2 water element 1 foot ile saldırır + mineyi kurarsan daha iyi gelişirsin Çoğu repte Humanın İlk işi 2. mineyi oyunun başında atmak oldugunu gördüm ve uyguladım kesin galibiyet. humanlarda elflere yapıcağın aynen dediğin gibi pritress + riffle man elflerde bu comboya daha hangi ünitin karşi koyabilceğini bulamadım macroda iyi isen dağıtıyorsun ama ud lere sakın gitme böyle :P[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hmm pardon o zaman kusura bakma sen asmissin :ppp bende jimmy :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallenhero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 vay vay kimler varmis burda da ders verirmis insanlara....hani biraktindi sanal ortami!![hline]stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ee abi artik martin asti ne yaparsin :pppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: ozii_x, 06 June 2003 15:59 tarihinde demiş ki: said: _HannibaL_, 02 June 2003 19:41 tarihinde demiş ki: Madem istiyosun yapalım bi maç.Ben Ankara da bahçalievler de MagicFly var gel oynayalım.Hafta sonları boşum her zaman olabilir. Ama bu kadar abartacağını bilseydim kasardım bi tane NE taktiği bütün oyun için. Ve ben aynı zaman da bi NE oyuncusuyum. Yaz bi iki taktikte hem eleştirelim hem öğrenelim. Doğru değil mi?[hline]At Last I Shall Have Revenge Ben istanbuldayım ne yazikki maç yapamayız ama bnet takılıyorsan Warcraft TUR-III e beklerım Ismim Mg-Martin(Newbiexxl) kanalda herkez tanır beni.. Şimdi gelelim Taktiğe Eğer rakibimiz Human ise oynadığımız map e göre taktik değişir 1.elflerde guzel bir hunter rush:[ 4 wisp madene 1 wisp altar of elders sonra 8 wisp 1.wisp maden 2.wisp moonwell 3.4.5.6.7.8 bunlar treeslere woodunuz 135 olunca 1 ancident of war kalicak 65 wood woodunuz 100 olunca hunterss hall woodunuz 45 olunca 2. moonweell wood gene 70 olunca 2. aow heronuz bu ara dh olucak ve solo creep yapicak kesin cok hizli olmaliiniz aowlar bitince hunterss basmaya baslayinca 3. moonwell i yapin vede 7 hunt basin huntlarin strench of the moon level 1 olucak bu taktik ile 8-9 30 dakika arasinda gg..(başta yazdığım taktiğin aynısı) Not: Bu Saldırı Defalarca Denenmiştir yüzde 90 galibiyet Demon Hunter Saldırıdan Önce lvl 3 Veya 2 olmalıdır Yanıza Won veya 1-2 Wisp alın Vede saldırmadan önce tier 2 ye geçmeye başlayın saldırı başarısız Olursa Dryards 3-4 hunt ce chimaera yapabilirsiniz..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change +1 cok guzel taktıktır hele bıde dh ıle ıscılerını falan kesmıssen cok kolay bıtırıyorsun karsı tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallenhero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ah kulaklarim cinladi martin bu rushi sen buraya yazinca....[hline]stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sen buralarda takılırmıydın fallen:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallenhero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Swgc forumlarindaki lamerlar canimi sıkıor bende bu ortama giris yapiim dedim,ustumuze ....saliolar ne yapak....[hline]stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 adresi versene bana[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fallenhero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 http://www.sandwaves.org/forumx/ burdan konu disi tartismalar,ve wacraft 3 e gir anlarsin[hline]stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ya undead ya da human.Undead de dreadlord 6 gargloye 11 abamination 6 necromancer ve 2 meat wagon Human da Archmage ve Mountain King 12 gryphon 6 priest ve mortar[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Fallenhero, 07 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: vay vay kimler varmis burda da ders verirmis insanlara....hani biraktindi sanal ortami!![hline]stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus... şiiit netcafe die bişi var cable net i kapattırdım pc yide sattım para lasım :) Uleenn fallen vaahşi karizmamı zedeleme burada :) Kulakların Çınlamazın abı naptıkkı :))) Öptüm hepiniz Kalbimdesiniz.....[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar