trash_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya bu nasanın programı beleş mi?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eheoh abi yalnız benim lisenin ve üninin arkası mittir ve oraya da çok detaylı zoom yapabiliyoruz ne lan bu böyle ehoeh normalde önünde 5 dakika dikilmek bile sorgu sebebi olabilir o bölgenin ama böyle yukarlardan seyretmek garip oluyor tabii ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada cnn savaş görüntülerini keyholedan gösteriomuş vay anasını.bizde görebiliyormuyuz? bi de bu canlı mı?el sallasam çıkarmıyım=D[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hayret bisi izmirde 4k ft den asagiyi almiyo, uydu bile ciddiye almio bizi :/[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ohannesburg diyorum, saygıyla eğiliyorum her yeri buluyo, oha 2 saatir başındayım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hiçbi yeri bulamıyorum bi türlü ya=) kozyatağını nası bulcam ben bi de görüntü kalitesi çok kötü.bende mi sorun var[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... [Bu mesaj Gilean tarafından 21 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ehoy, ne canlısı bre bayağı eski uydu görüntüleri bunlar. inönü'ye bakarak anlayabilirmişiz. veya istiklal'e.. bu arada bu versiyonunda, daha kadıköy tarafı detaylandırılmamış, o yüzden göremiyor olabilirsin kozyatağı filan.. ama avrupa yakası bayağı detaylı. resmen evimi gördüm ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 samiyene bak zaten açık yıkılmamış eheh..bu arada istiklali bulamadım ya ben bi türlü kayboldum iyice[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sur içi gözükmüyo ama, karagümrekten sonrası özellikle[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 istanbul bogaz 1 resim bekliyoruz .. [signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) [Bu mesaj streamin tarafından 21 Haziran 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben o kadar kastım ama bir türlü detaylı görüntü alamadım... ekran kartı dandik o yüzden herhalde[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: streamin, 21 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: istanbul bogaz 1 resim bekliyoruz .. haliç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bişi deil.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olimpiyat stadını buldum :] kurtköy ü bulamadım herhalde yapılmadan önce çekilmiş.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tam çözünürlükte başka bir şirketten almış görüntü ise budur Linkten görebileceğiniz gibi Spaceimaging şirketi. Türkiye kolu olmasına rağmen parasız verdiği İstanbul fotoları çok kötü ve siyah beyazdı Koymaya gerek duymadım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 e o anki halini goremezmiyiz para verip[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Area 51in resmini arıyorum.Bulup koyar mısınız? :P[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu uzaylilarin oldugu bolge neydi??[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Area 51 - Groom Lake, NV buraya bakın[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben direk canlı görüyoruz sanıyodum ya..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok daha neler......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmasgoblin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim bildiğim kadarıyla 500$'ı bayarsan canlı oluyor.[signature][hline]In our MEans, In our GAmbits, In our DEcoys, In our THoughts, WE LOVE YOU MEGADETH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: tAKA, 23 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az millet neleri görmüs ben bi kadıköy/ bogayı bulamadım[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 her yeri eşit netlikte gösteriyor olsa parası neyse verip üye olacaktım da yani, o derece hoş.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar