Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyhole (dünya parmaklarınızın ucunda!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheoh abi yalnız benim lisenin ve üninin arkası mittir ve oraya da çok detaylı zoom yapabiliyoruz

ne lan bu böyle ehoeh

normalde önünde 5 dakika dikilmek bile sorgu sebebi olabilir o bölgenin ama böyle yukarlardan seyretmek garip oluyor tabii ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
bu arada cnn savaş görüntülerini keyholedan gösteriomuş vay anasını.bizde görebiliyormuyuz?
bi de bu canlı mı?el sallasam çıkarmıyım=D[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Mesaj tarihi:
hiçbi yeri bulamıyorum bi türlü ya=) kozyatağını nası bulcam ben
bi de görüntü kalitesi çok kötü.bende mi sorun var[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

[Bu mesaj Gilean tarafından 21 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehoy, ne canlısı bre

bayağı eski uydu görüntüleri bunlar. inönü'ye bakarak anlayabilirmişiz. veya istiklal'e..

bu arada bu versiyonunda, daha kadıköy tarafı detaylandırılmamış, o yüzden göremiyor olabilirsin kozyatağı filan.. ama avrupa yakası bayağı detaylı. resmen evimi gördüm ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
samiyene bak zaten açık yıkılmamış eheh..bu arada istiklali bulamadım ya ben bi türlü kayboldum iyice[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Mesaj tarihi:
ben o kadar kastım ama bir türlü detaylı görüntü alamadım...
ekran kartı dandik o yüzden herhalde[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
Tam çözünürlükte başka bir şirketten almış görüntü ise budur Linkten görebileceğiniz gibi Spaceimaging şirketi. Türkiye kolu olmasına rağmen parasız verdiği İstanbul fotoları çok kötü ve siyah beyazdı Koymaya gerek duymadım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az[signature][hline]caddepiyasa.com
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 23 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az

millet neleri görmüs ben bi kadıköy/ bogayı bulamadım[signature][hline]NEVER give up...
  • Yeni Oluştur...