Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyhole (dünya parmaklarınızın ucunda!)

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bu arada cnn savaş görüntülerini keyholedan gösteriomuş vay anasını.bizde görebiliyormuyuz?
bi de bu canlı mı?el sallasam çıkarmıyım=D[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbi yeri bulamıyorum bi türlü ya=) kozyatağını nası bulcam ben
bi de görüntü kalitesi çok kötü.bende mi sorun var[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

[Bu mesaj Gilean tarafından 21 Haziran 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehoy, ne canlısı bre

bayağı eski uydu görüntüleri bunlar. inönü'ye bakarak anlayabilirmişiz. veya istiklal'e..

bu arada bu versiyonunda, daha kadıköy tarafı detaylandırılmamış, o yüzden göremiyor olabilirsin kozyatağı filan.. ama avrupa yakası bayağı detaylı. resmen evimi gördüm ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

samiyene bak zaten açık yıkılmamış eheh..bu arada istiklali bulamadım ya ben bi türlü kayboldum iyice[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen
Sosyal ağlarda paylaş

Tam çözünürlükte başka bir şirketten almış görüntü ise budur Linkten görebileceğiniz gibi Spaceimaging şirketi. Türkiye kolu olmasına rağmen parasız verdiği İstanbul fotoları çok kötü ve siyah beyazdı Koymaya gerek duymadım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 23 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
yannız bu goruntuler en az bi 5-6 yıllık en az oda... etilerdeki akmerkezin onune cikan yeni yol calismasinda daha insaat makinalari bile gelmemis ulus yoluna toprak sirf yol mol yok calismalarda 6 sene once baslamisti diye hatirliyorum en az

millet neleri görmüs ben bi kadıköy/ bogayı bulamadım[signature][hline]NEVER give up...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...