Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyhole (dünya parmaklarınızın ucunda!)

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Önce siteyi vereyim deneme sürümünü indirin.7 gün napiyim demeyin memnun kalacaksınız.
www.keyhole.com
direk anasayfada download tusu var.indirin.
dünyanın her noktasına dikey yatay zoom yapabiliyorsunuz cadde isimleri heryeri bulabilirsiniz.
yazın adresi sıp gidin o derece.
ben buraya iki tane ss koyacam biri istanbul kadıkoy civarı olması lazım digeri paris.laptopta oldugum icin ekran kartım biraz kıytırık.onun icin net olmayabilir ss ler.ve daha da cok zoom yapabiliyorsunuz.internet baglantılı.
ben ne oldugu anlasılsın diye bu ss leri veriyorum.

[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Sosyal ağlarda paylaş

sukrusaracoglunu ve bizim evin sokagını bulmaya kasıcam..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorsunuz google maps ve benzeri $eylerdeki uydu goruntulerinde boyle $eylerin (pentagon,white house) yerine tamamen pc yapimi degi$ik ve benzer ama gercek olmayan goruntuler replace ediliyor.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant

[Bu mesaj vesmor tarafından 20 Haziran 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 20 Haziran 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
said:
streamin, 20 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
neresi burasi

bilecekmisiniz :)

Trabzon Emniyet Amirliği? Tutmadı mı? Tüh...

Eheh tabi inönü stadı..
Ha bi de Trabzon Emniyet amirliği nerdedir bilmiyorum. Ben Trabzonun yabancısıyım başkasına sorun isterseniz....
:D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız harita zekam sıfır sanırım ehoeh
bulabilmek için, beşiktaştan kalkan istinye minibüslerinin güzargahını izlemem gerekti. ehoeh arada lisemi ve hemen oradaki üniversitemi de zoomlamadan geçemedim tabii ki

ayrıca taksim meydanını bir türlü kavrayamadım, tam olarak neresi. ehoe çok eğlenceliymiş be[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bunun prof. versionu varki kopuomuşun öyle duydum=)yıllık 1000 dolarmıymış neymiş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...