Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Symbolic vs Aserne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok harika bişi (takiki Sym...) . ama bu kadarda beklemiyodum gerçekten Aserna clanı ii bi clan ama burada neden n00b gibi davranmış anlamadım insan biraz pot kullanır rezil olmaktansa...[signature][hline]Nick:CrazyCellat
Lvl:49
Job:Rogue
El Morad/Assassin
Clan:RoguE_CrazkaZ
Mesaj tarihi:
Müziklerini çok beğeniyorum ben :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Müzik kimin :)
edit:Blood larınkınden sonra biraz kuru geldi :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 08 Temmuz 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 08 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
ya ama yeter be 30 mb 80 mb hayvan gibi movieler koyuyosunuz yok mu küçük bişeyler?

movie iste anca bu kadar ufaltilabiliniyor.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan: Symbolic
Server: Diez
NP: 1XXXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 08 Temmuz 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Müzik kimin :)
edit:Blood larınkınden sonra biraz kuru geldi :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 08 Temmuz 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Tabiki Sepultura-ratamahatta :-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
adamlar az bişi çaba gösterselermiş bari... evt symbolicin yencegi biraz öngörülür bişey ama yinede aserne gibi bir clanın daha çok dayanacagını sanmıştım... yinede hoş video.... o ilk baştaki tanıtım kısmı hoş olmuş.... ve o round 1 gerçekten güzel... tşk ederim dru...symbolicden bir video daha bekliyoruz... ilki kadar kaliteli pklar yapıldıgında o videoyuda büyük bir keyifle izleyeceğimizden eminim....[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
ehüm, ben Blood'dan video bekliyorum :D

Yüzsüzlük gibi oldu biraz ama :utaniem:[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 08 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
ehüm, ben Blood'dan video bekliyorum :D

Yüzsüzlük gibi oldu biraz ama :utaniem:

blood bir video daha hazırlayacak... yanlış hatırlamıyosam bunuda abyss kaydedicek... bu sefer daha çok ğk olacağı ve daha uzun olacagı söyleniyor.... yapıldıı anda buldugum ilk linki buraya vericeğim...[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
bende var eski bi videosu towna giriyolar 5 dkka felan ordalar bütün inn host felan ne varsa kesiyolar isterseniz upload edeyim?[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 08 Temmuz 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
bende var eski bi videosu towna giriyolar 5 dkka felan ordalar bütün inn host felan ne varsa kesiyolar isterseniz upload edeyim?

Edersen sevinirim kardeş... hem görmemiş olanlar için hoş bir video olur... görenler de bir daha hatırlayıverirler...[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 08 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
Tabiki Sepultura-ratamahatta :-)

Saoll :)[signature][hline]Buzkirpisi
Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 08 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
uzun sürecek gibi ama neyse söz verdik bi kere up layacaz o videoyu

saolsın.... 4 gözle bekliyorum ;)[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 08 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
katastrope hala ordamısın?

evet... msnden görmüyomuş gibi bide numara yapıyo :D[signature][hline]Server: Diez
Mesaj tarihi:
bloodun eski bi videosu yaklaşık 2-3 aylık bi arkadaşım göndermişti townu basıyolar vs. alın izleyin umarım hoşunuza gider o kdr upload olmasını bekledim

http://rapidshare.de/files/2906132/BloodStorm_0001.wmv.html
  • Yeni Oluştur...