Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı kimler yönetiyor?

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

said:
abuzittin, 08 Temmuz 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Dünyayı Allah yönetiyor..

+1111111 sadece Dünya'yı değil herşeyi![signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın

[Bu mesaj Hell_Angel tarafından 08 Temmuz 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hell_Angel, 08 Temmuz 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 08 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki:hepsi tamam da suyunu da cikarmayin yahu, nerde el kaide, nerde masonlar

Polemiğe girmek istemiyorum sana sadece şu örneği veriyim. Pentagon'a olan uçak saldırısından en önce masonların haberi olduğunu biliyormsn? ayrıca bide soru El-kaide nin su ana kadar hiç yahudi ülkelerine saldırıda bulundugunu gördünmü?

Görmedim, zaten el kaide topu topu 4-5 ülkeye saldirdigindan pek de güclü bir kanit degil bu.
Israil de dünyanin en güclü istihbarat örgütünün sahibi. Israilin sahibi de masonlar olunca, dogal bi durum oluyor bu.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

diablo bir git ya . el-kaide gibi adamsin kimin borusunu otturdugun belli degil .

akil ve mantik disi buluyorum pek cok mesajını .
attigin pek cok mesajı alt alta toplasak ve hepsini bastan okusak bir tutarsizlik abidesi olarak karsimiza cikacktir fikirlerin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

İsrail kurulduğundan bu yana 5 savaş yapıp 5 savaşıda kazanmış.İsrail 1948 de kurulmus ve bu savasların sonunda 19 yıl kadar kısa bir sürede topraklarını 4 kat arttırmış.Şu an Dünya üzerinde en çok sözü geçen ülke Amerika gibi gözüksede gerçekte İsrail'dir.

Kaynak[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...