Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 war.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 otobüs ?[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 çok gitmek istiyordum ama yer sorun acaip uzak bana, hadi yeri hallettin 45milyonu halledemiosun[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 25 June 2003 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: arcane, 25 June 2003 01:51 tarihinde demiş ki: otobüs ?[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar emin değilim ama o saatte çalıştıklarına hiç rastlamadım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 olmadi taksimde uyuyacaz artik.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet uyuruz:Pyada ben annemlerin başının etini yerim gelip alırlar o saatte hiç siklemem..yada abime aldırırım..bize yakın olanlarıda arabaya doluştururuz:)bu arada lütfen gelecekler listesi çıkaralımda herkes özel mesajdan cep tellerini birbirine yollasın..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Estel_Anorien, 25 June 2003 03:48 tarihinde demiş ki: olmadi taksimde uyuyacaz artik.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin sen gelme lan ne isin war senin orda.gorursem seni oralarda kafa utuletirim sana :P[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Taksimden Bostancı dolmuşlarının son saati 3.00. Başlama saati 6.00. 3'e kadar gideriz oraya kadar be... Dönüşü dert etmeyin derim ben. Konser çıkışında bi yığın taksi vs. dolmuş görevi görecek zaten. Taksim'e gideriz, ordan dolmuşla Bostancı yolunda herkesi bırakır işte... Gidiş: saat kaçta beşiktaş iskelesinde? Saat 14 diye yazıyodu ama BG'den biliriz, 16 dan önce açmayacaklar, hoş Opeth için sabahın köründe de ben orda olmaya razıyım. Soruyu yineliyim, saat kaçta beşiktaş iskelesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 16dan once acmama gibi bi olay olamaz... 7 grup war festival bu tek bi grubun konseri degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 12 de kadıköyde beşiktaş iskelesi önünde herkes toplansın o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 OF YA DELIRIYORUM!! :hrr: sirf kalacak yerim ayarlanamadigi icin ve konser gununden 1 gun once sinavim oldugu icin GELEMIYORUM. :( Gidecek olan arkadaslara iyi eglenceler... :([hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 tamam iskelede buluşalım..cep telefonlarını yollayalım..çok geç olacak..halledelim şu işi..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben geleceğimfdir büyük ihtimal geçri deavetiye ayarlaması gerekn insan unutmuş bu saatten sonra olamz desede ısrara dayanamayıp hallederis dedi. ben kadıkyöden gelemem amam zaten beyoğlunda olucam sabahtan ben mekana gelirin erkencene dönüş olayı biraz karışık gibi bi şekilde hallederis estelle ben yakın oturuyoruz faerdun geliyo oda yakın bana bi şekilde döneris tasimden en son sabha kadar dolmuş vardı ben gece 3.30da bindiğim hatırlarım =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar