Odun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 8 gün sonraki festivale kimler gidiyor? kapıda nasıl buluşalım ? bilet almakta kararsız kalan arkadaşlar opeth geliyo bilet almak için yeterli bi sebep bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 çok pahalı delireceeeeemm[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ne festiwali. Dio falan gelicekmi$ o olaymı??[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 35 milyondu (sanırım indirimli fiyatı :( ) o kadar parayı bi arada görsem ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 benim ilgilendiğim bi festival değil ama bence kesinlikle pahalı değil.. sonuçta dio,opeth,rotting christ,kreator gibi (dinlemem ama demirbaş gruplar olduklarını biliorum) gruplar var ve 40 milyon çook pahalı sayılmaz. daha geçen günlerde tek bi moby konseri 45milyondu yanılmıyosam. grup fazlalığını göz önüne alırsak çok pahalı bi fiyat değil bence..[hline] I'm a loner, I'm a loser, I'm a winner, In my mind. I'm a bad one, I'm a good one, I'm a sick one, With a smile. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 eh o zaman geri alayım lafımı bana göre pahalı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Abi sırf rotting christ icin 50 milyon weririm. birden canım kreator'un Endless Pain albumu aklıma geldi.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 35 indirimli fiyatiydi gecti 42.5 milyon suanda kapi onunde de 45e satilacak... ama netekim Opeth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hoca pahalı falan diosunuz ama dio kreator opeth rotting christ geliyo ki opeth türkiyeye ilk defa geliyo kaçmaz yani rotting christ zaten türkiyede en çok sevilen gruplardan biri 40 milyonda okadar pahalı gelmedi bana 4 gruba tek bir biletle ulaşıyosun daha ne tek bi grubun konseri olsa tamam pahalı bende derim ama.....OPETH! HIARGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 nerede bu olay ne zaman ne kadar kimler geliyo ayrıntılı bilgi alabileceğim bir adres var mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Off kine off! opeth turkiyeye geliyor fakat benim konsere gelme olayim bazi sinir olaylardan dolayi zedelenebilir. 27 sinde cok onemli bir isim var ve o aksam ankaradan otobus bulup, istanbulda kalicak yer bulup konsere gelmem neredeyse hayal gibi... Bakalim duruma gore biseyler dusuncem artik... Ayrica degil 35milyon opeth icin 50mil feda ederim, yanindaki gruplarda cabasi[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Demon_of_Hell, 21 June 2003 14:40 tarihinde demiş ki: nerede bu olay ne zaman ne kadar kimler geliyo ayrıntılı bilgi alabileceğim bir adres var mı?[hline] www.rockthenations.net Maslak Venuede 29 haziranda ben geliyorum Kharon 29unda konser 27sinde işini hallet cumartesi günü de öğleden sonra yada akşamdan binsen olur zaten kapılar 14 te açılcak diolar ama bi kaç saat geç açılır sende rahat rahat otelde uyur gelirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben de geliyorum we Opeth'i sanırım gözyaşları içinde izliicem :) Eğer toplanılıcaksa bare paticiği simgeleyen bişeyler taşısın biri yanında ki atlayalım biz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben geliyorum ankaradan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yaw festivalde çıkıcak olan hiçbi grubu dinlemiyorum ama gene de gitmek istiyorum. istiyorum istemesine de şarkıların adlarını bile bilmeden hb yapmak ya da orda dikilmek de kroluk gibime geliyo :lol: venue'de konserler sırasında şöle arkalarda fln durup sadece dinlemek için bi yer war mı[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 valla ben de gidiyorum[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 büyükçene bi aksilik olmazsa ben de gideceğimdir..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben festival 28 inde basliyor saniyordum ondan yetisemem vs die paranoyak olmustum. Su durumda herhalde gelebilirim. Neyse bakalim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Valla ben gidiyorum biletimde hazır. *!çikartir biletini okşar yerine koyar* Ilgilenenlerle gidelim konsere pogo yapalim dagitalim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 estel; Abi gelirsem pogo yapariz, dagitiriz, kim tutar? :rock: *! Bir an icin estelin ist bulusmasindaki fotolarini hatirlar* Ya ben tekrar dusundumde, ben narin bi insanim, oyle dermal impact fln sarsar beni ben bi kenarda dinlerim siz yaparsiniz pogonuzu...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Metalci adama bişey olmaz :) Hadi kivirma pogo yapçaz senle. Bu arada bu konserlerde beni en çok rahatsiz eden şey en önden dinlemek için milletle dövüşme problemi :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Deve guresi yapalim? Ben senin omzuna cikayim milleti ezelim, sadece biz dinleyelim? :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Eheheh işinize gelirse valla keşke yapabilsemde opethi tek başima dinlesem :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya zazman çok az bence. 2-3 gün olsaydı hergün bi grup filan çıkıp saatlerce çalsaydı güzel olurdu da şimdi az az çıkıcak hepsi bişey anlamıcaz diye düşünüyorum o yüzden bilet almakta kararsızım[hline]salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 kesin geliom da bezginlikten heralde bileti son gün falan alırım yaf yina patlıcak kötümüzde[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar