SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aradım ama bulamadım umarım daha önce açılmamıştır... Bana göre Tek kelime ile Mükkemmel... Çevrende herkez şaşırsa bunuda senden bilse Sen aklı başında kalabilirsen eğer Herkez senden kuşku duyarken Hem kuşkuya yer bırakır Hem kendine güvenebilirsen eğer Bekleue bilirsen usanmadan Yalanla karşılık vermezsen yalana Kendini evliya sanmadan Kin tutmaya bilirsen kin tutana Düşlere kapılmadan düş kurabilir Yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer Ne kazandım diye sevinir Ne yıkıldım diye yerinir İkisinide önem vermeye bilirsen eğer Söylediğin doğruyu ve gerçeği büken düzenbaz Kandırıla bilir diye safları dert edinmezsen Ömür verdiğin işler bozulsada Yılmaz ve yeniden koyulabilirsen işe Döküp ortaya varını yoğunu bir yazı turada yitirsen bile Yitirdiklerini dolamaksızın diline Baştan tutabilirsen yolunu Yüreğine, sinirine "DAYAN" diyecek Direncinden başka şeyin kalmasada Herkezin bırakıp gittiği noktaya Sen dayanabilirsen tek başına Herkezle düşüp kalkıp Yinede erdemli kalabirsen Unutmaya bilirsen Halkı krallarla gezsende Dosta düşmanda incitmesse seni Ne küçümse Ne de büyütürsen çevreni Her saatin her dakikanın Emeğini katarsan alın terine Hakçasına bölüşürsen vicdanındaki adaleti Herşeyiyle dünya önüne serilir. Korktuğun yerde el öpmez Hükümdar olduğun yerde ezmezsen eğer Oğlum adam oldun demektir... Üstelik adam gibi bir adam.... Şair : Rudyard Kipling(1865-1936) Çeviren: Bülent Ecevit , SteelBB;)[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tao Te Ching hehe ozetlemis bir siirde amcam zamaninda dunya = 72 il (cin) yenilgini unutmamak, zaferlerinle ovunmemek, yaptigin isin o kadar mukemmel olmasi ki kimsenin yaptigini anlamamasi, agir baslilik, dogayi degistirmektense (burda doga cok anlamli) onunla akmak bu siirin soylevini begenen varsa Lao Tse - Tao Te Ching i edinip okusun [signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice [Bu mesaj Volfied tarafından 07 Temmuz 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 herkesle dusup kalkan birisi erdemli kalamaz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Herkezle düşüp kalkıp Yinede erdemli kalabirsen olmaz yani oyle sey bence alaka bu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hayir bir insan dejenere oldugu icin herkesle dusup kalkmaz ama herkesle dusup kalkiyorsa dejenere olacaktir . benim fikrim tabii bu gorduklerimden cikardigim bir sonuc .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 herkesle dusup kalkmayi kotu anlamda degerlendirme hekesle dusup kalkmak onlarin kotu durumlarina onlarla dusup kotu durumlarindan duzelmeleri (kalkmalari) ni onalrla beraber yasamak anlaminda[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bende orayı ne yaparsan yap ama karakterin yapın değişmesin anlamında anlamıştım. Yani bozulma.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 anlatmak istedigim su : insan hep cevresinden ogrenmemeli birazda kendisi akil veren konusan taraf olmali . dost bunun icin vardir . yabanciyla konusulmaz ama . yabanci arayistir bence . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 08 Temmuz 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar