barbudos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yaw uzaktan kumandalı 1/5 veya 1/10 ölçekte model araba almak istiyom ama "0"arabalar pahalı be kardeşim 2.el araba satılan biyer yada satan varmı...yada herhangi bi dükkan bakkal bilen varmı..???[hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 İkinci elini satan biyer bulman zor bende istiyorum almak ama cok pahalı. geçen gün baktım elektrikli bi modeldi 1/10 luk wrc kasalı araca adam hacımurat fiyatı çekti. bide yakıtla çalışanlarını bulamadım antalyada istanbulda vardır. bulursan banada mesaj atarsan sevinirim ucuza bi yer.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbudos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ben 1/5 olcek turk yapımı www.mcdracing.com die bi site de benzinli ama 1200 dolar yuh dedim...aletler super 7kg falan....arastırmalarım devam ediyor:)[hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 www.hobbytime.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bebeklik rüyam... 18 yaşımı doldurdum. Günlerdir rüyalarıma giriyo bu alet. Birazdan evden çıkacam, gezecem... Herhangi bir tavsiyeniz olabilir mi bana? Harcanacak para da var gırla ama anam iyi niyetle saklıyor benden. Anamı kandırabilirsem önümüzdeki günlerde iyi olur. Seneye de öss var ama... Hadi bakalım. Hobi iyidir ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 zipzap var bende =P www.zipzaps.com[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar