Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 $imdi interrail mevzusu için vize ba$vurumu yapıcam fakat bütün konsoloslukların kalıcak yer reservasyonu istedigini ögrendim.e benim de nerde kalacagım belli olmadıgı için reservasyon yaptıramıyorum. bikaç seyahat $irketiyle konu$tum davetiye olursa daha kolay oluyo dediler fakat bu davetiye olayı hakkında hiçbi bilgim yok.. $imdi bu davetiye mektup halinde mi yollanıyo,fax,e-mail olabiliyo mu,konsolosluk adına mı benim adıma mı yollanıyo,yada bana mı geliyo yoksa ben gidip konsolosluktan mı alıyorum bi bilgisi olan var mı?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Bathory, 30 Haziran 2005 11:52 tarihinde demiş ki: $imdi interrail mevzusu için vize ba$vurumu yapıcam fakat bütün konsoloslukların kalıcak yer reservasyonu istedigini ögrendim.e benim de nerde kalacagım belli olmadıgı için reservasyon yaptıramıyorum. bikaç seyahat $irketiyle konu$tum davetiye olursa daha kolay oluyo dediler fakat bu davetiye olayı hakkında hiçbi bilgim yok.. $imdi bu davetiye mektup halinde mi yollanıyo,fax,e-mail olabiliyo mu,konsolosluk adına mı benim adıma mı yollanıyo,yada bana mı geliyo yoksa ben gidip konsolosluktan mı alıyorum bi bilgisi olan var mı? arkadasım.ınvıtatıon senın adına oalrak gıttıgın yerde kalcıagın adresın ev sahıbı tartafından agırlanıcagına daır senın adına mektup seklınde yazılamsı gerekıyo daha sonra sen onu acmadan turızm sırketıne goturuyosun zarf ıcınde onlarda senın evraklarınla bırlıkte ustune zımbalıyıp vıse ıslemlerıne gonderıyolar fakat anlamadıgım sen ınterraıl yapıcaksın o yuzden sabıt bı yer olmıycak ve sonucta avrupaya gıdıcegın ıcın shengen vızesı alıcaksın o yzuden bıraz daha zor ...ama kalıcagın yerlerden bırınden bı aıleden veya akrabandan ınvıtatıon alırsan sorun cıkmaz... saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 interrail icin gerekmiyor invitation. tek bir ulkede belli bir sure kalmayi planliyorsan, vize cok kolay cikiyor sadece bu davet mektubuyla. bir sekilde davet mektubu bulmayi planliyorsanda, e mail fax kabul etmiyorlar. mektubun asli kesinlikle sart. ama mesela soyle bir durum olabilir, seni davet eden kisi direk turkiye konsolosluguyla gorusup fax gonderebilir. ozaman sendeki kopya e mail da olsa isleme alinir. ama dedigim gibi interrailda gerek yok bunlara. direk basvuru yap. en az 2 aylik vize iste, zira 1 aylik isteyen bir arkadasa 21 gun vize verdiler. genctur bu isin piri konumunda. orayla gorusursen cok daha detayli bilgi verirler sana.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya benm bildiğim schengen vizesi için kaldığın yerı belirtmen lazım. ama sen multipass yapcaksın yanı ülkeye girp çıkma gibi lüksün var . sen riske atma bence ilk girdiğin ülkede herhangi bir hostelin netden numarasını ve adresini yaz. (mesala yunanıstan konsolosluğundan vize alcaksan , yunanıstanda bir hostelin adresını var) zaten basvuru yaparken bilgilerini kontrol edıyolar. yanlış bişi olursa senı yonlendırırler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Bathory, 30 Haziran 2005 11:52 tarihinde demiş ki: $imdi interrail mevzusu için vize ba$vurumu yapıcam fakat bütün konsoloslukların kalıcak yer reservasyonu istedigini ögrendim.e benim de nerde kalacagım belli olmadıgı için reservasyon yaptıramıyorum. bikaç seyahat $irketiyle konu$tum davetiye olursa daha kolay oluyo dediler fakat bu davetiye olayı hakkında hiçbi bilgim yok.. $imdi bu davetiye mektup halinde mi yollanıyo,fax,e-mail olabiliyo mu,konsolosluk adına mı benim adıma mı yollanıyo,yada bana mı geliyo yoksa ben gidip konsolosluktan mı alıyorum bi bilgisi olan var mı? gayleri almiyolarmis be abi : ((((( ama eglendiririz seni bi sekilde, sakin takma kafaya : /[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar