ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ps için yapılmış alet.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hmm... Simulatör havası... Hoş tabi (: Ben en fazla direksiyon, pedallar ve manuel vites olayına geçebildim. Bu aşar beni.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 çok pahalıdır bu :p en iyisi yerde bağdaş kurarak oynamak :)[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 o beya pahalıdır... PS 2 AKSESUARLARI SPEED AT HOME 850.000.000 TL 850 YTL http://mavishop.com bunu al buda güzel :) [signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee.eric the cartman[Bu mesaj Dux tarafından 06 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dux tarafından 06 Temmuz 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Force Dynamics istiyorum ben!!! Öteki koltuklu olanın pek bi artısı yok benim için. Ben zaten kendimi arabanın içine tekerlekli sandalye atmış gibi falan hissetmiyorum. Mevcut simulaston sistemimin eksileri: xboxu tv kartı ile bilgisayara bağladığım için görüntü çok süper değil (ama önemli değil) Asıl sorunum: arabanın üzerindeki güçleri hissedememem (: Bu derdimi çözecek olan şey de ilk baştaki alet (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: kingpin, 05 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: en iyisi yerde bağdaş kurarak oynamak :) +1 bu arada öbür koltuğu görünce aklıma arkadaş geldi.adam murat 124 koltuğu aldı ona oturup oynuo :D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben de mi ev imalatı böyle bir oluşuma gitsem ne yapsam? Aslında seneye öss hazırlığı gibi bir sorunum var. Babama söylesem, bana bi araba koltuğu alır konsantrasyonumun artacağını söylesem... Hmm :) sonra da ek aparatlarla mevcut xbox direksiyonunu monte ederim[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 force dynamics in direksiyon değiştirilebiliomu? çünkü çok dadndik bişeye benziyo.küçücük?[signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu arada alet ps için deilmiş pc içinmiş :D. videoları görmek isteyen buraya bassın.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Tabi ya güzel demiş kingpin. Varmi öte bi keyif bağdaş gibi. Heeeey hey.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar