Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: BonePART, 26 June 2003 19:22 tarihinde demiş ki: uyku olmasa dunyanın en guzel 3 uncu seyi olmucaktı[hline] Dünyanın en güzel 3. şeyi nedir ? Ve Geri kalan, ilk iki(2)si ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bu konuda bazı gelişmeler mümkün olmuş şu an sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 2003 topiği bilmem farkındamısın?! amaç ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya ben elimde olmadan uykumu kaçırıyorum tek yapmam gereken bi sorunu düşünüp çözmeye çalışmak sabah kalkıyorum mesela, ya sketchupda çıktı alırken textin boyutunu nasıl küçültücez yok bir yolu çok kötü diye düşünüyorum ne uyku kalıyor ne bir şey. topic eskiymiş de fark etmez benim yöntemim bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar