green_martian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bence en mantiklisi turkiye distributorlerine sormak sonucta is onlara kaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu apple ın ya da ipod un Türkiye distributoru hangi firma?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 http://www.bilkom.com.tr/[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: fortinbras, 21 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: ben de ipod alacam amerikadan arkın kız arkı var oraya ship ettiririm de yalnız şoyle birşey var oradaki fişle buradaki uyumsuz o sorunu nasıl hallederim 2.si bunu amerikadan alcam garantisi burda da geçerli mi 3. su ise amerikada internetten ipod satan bir site biliyor musun amazonda fl mvar ama 290 dolar diyor 20 gblık için daha ucuza bulabilceğim bir yer var mıdır yani 10 gün içinde flm order etmeyi düşünüyorum... fiş 100 ile 300 arası uyumlu yani bizim 220ye uyuyo sadece başındaki ufak şeyi alman lazm fişe girmesi için 1. 2.si netten usadaki birine sipariş ettirmektense arkının kız arkına parayı western union ile yollayıp aldırman daha mantıklı böylece dükkandan direkt aldığı taktirde peşin para indirimi gbi bşi söz konusu olabilir.[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 fort sormak istediklerinin cevabını uzaklarda arama bana sorsana ayı bunları bende usa dan getirttirdim ve her şeyi biliorm. ipod senn neyine :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Kithnos, 22 Şubat 2005 18:25 tarihinde demiş ki: creativei abd den alirsan burda garanti kapsaminda olup olmadigni nereye sorabilirz? türkiye distribitörünü n telini bulursan ve ararsan onlar sana yardımcı olur heralde..[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 dukkandan pesin aldi diye indirim olmaz ama kizarkardasin ogreciyse ona egitim indirimi yaparlar o kadar[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 23 Şubat 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 haha prozzak olm sorduk cevap vermedin biz de buralarda soruyoruz... bugun teknosaya sordum kdv dahil 388 euro dedi çok bence 650 milyona geliyor yani oradan 400 milyona almak varken buradan 650 saçma bence taksit flm yaparlar gerçi ama gene de değer mi 250 300 milyon fazla vermek bilemiycem...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şimdi ben de mp3 player alacam. buradaki tartışmaya göre ipod 20gb tarzı bişi almayı düşündüm. fakat söylebirsey var review lardan birinde ipod 20gb yerine ipod photo 30gb alın arada 50-60 dolar fark var diyodu. siz ne dersiniz?[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bana öğk geldi bu mp3 playerlardan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: fortinbras, 23 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki: haha prozzak olm sorduk cevap vermedin biz de buralarda soruyoruz... bugun teknosaya sordum kdv dahil 388 euro dedi çok bence 650 milyona geliyor yani oradan 400 milyona almak varken buradan 650 saçma bence taksit flm yaparlar gerçi ama gene de değer mi 250 300 milyon fazla vermek bilemiycem... nası cvp wermedik ne sorduysan yanıtladık[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: prozzak, 23 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 22 Şubat 2005 18:25 tarihinde demiş ki: creativei abd den alirsan burda garanti kapsaminda olup olmadigni nereye sorabilirz? türkiye distribitörünü n telini bulursan ve ararsan onlar sana yardımcı olur heralde.. hangi firma bunnarn distribiyoru acep? biliyo musun?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 of delı olcam acaıp kafam karıstı zen micromu ? ipod mini mi ? diye diye kafayı yedım ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zen Micro pilli mi şarjlı mı tam anlayamadım. Bilen var mı? Ben de ipod mini almayı düşünüyordum ancak pilli olmadığı için vazgeçmiştim. Şarjlı olmasını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 zen touch 20gb var bende. memnunum almanyadan 200euroya getirttim. ne verecem markaya gereksiz para.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aldım ipod mini :) daha test edemedım sarj olmasını beklıyıtoum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Zen micro derim ben.1. kattan dustu bısey olmadı alete.İpod-u dusurun bakayım 30 cm yukardan calısıyormu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki zen micro sahibi olanlar aletin pille mi adaptörlü şarjla mı çalıştığını söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kendi şarjlı piliyle çalışıyo. cep telefonu piline benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 3 saat mi gidiyor bunun pilleri?(zen micro).Sony Discmanlar bile saatlerce daha fazlaydi.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Peki bildiğimiz pille çalışan ipod mini yada zen micro benzeri bir mp3 player yok mu? 256 ve 512mb'lık aletler var pille çalışan ama hafızaları yetersiz. Şöyle 4-5 GB'lık pille çalışan küçük bir mp3 player bulsam direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Hayır yok.Creative'in 1 gb lıgı var AAA pille calısan.zEN Micro en guzeli bence.2500 adet mp3 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar