Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iPod tabi manyak.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o alete 560 ytl verilir mi? amazondan 250$'a al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Selamlar, said: DynamicK, 13 Şubat 2005 16:22 tarihinde demiş ki: oldu benim onca planıma fikrime kurt düşürüp sonr aesen kalın tmm her msjında sölüyosunda bu sefer söleme bari be :) ne şimdi creative 560 milyona bulmusum ben zen microyu almıcakmıyım hehe Abi kusuruma bakma, yani gerçekler bunlar :) Elden bir şey gelmiyor. Ciddi anlamda Creative de Toshiba gibi fiyat etiketini markanın yanına vuruyor. Ses kalitesi konusunda bir şey diyemem; belki çok üstündürler; ama geri kalan niteliklerde nal toplamak için bile geç kalıyorlar (nasıl abarttım ben de). 20 GB ve üstünde iPod, altında ise iRiver öneriyorum. Mükemmel günler dilerim. Bak bu sefer esen kalın demedim[signature][hline]Berkin Bozdoğan - The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu zen micro dedigimiz alet icin link verebilri miyiz?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 www.google.com araştırmacı interet kullanıcısı yönetir diğer creative'ler için www.nomadworld.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Berk, 13 Şubat 2005 17:15 tarihinde demiş ki: dyan hayalelrini yıkayım sakın 560 milyon verme ben amazondan Creative zen xtra 30gb ı 200$ a aldım =) abi iyide güselde cok büyük bunun boyutu ufak ve 5 gb civarı bişi lzm bana radyosuda olcak kayıt ta yapıcak fln da filanda zen micro özelliklerini tamamen karşılayacak bir alternatif önerin ozaman amazonda o fiyata evet de ben amazondan bugune kadar bişi almadım noobum ben korkuyorum ürkütüyor beni fln gümrüktür vb dir kaça patlayacak elime ulaşmazsa napcam biton sorun var ve acılan topicleri okudum az cok da baydım yani sonunda hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oo gumruk te koyarlar baya kargoyla beraber gelır tr dekı fıyata arkadasına aldırcaksan aldırcaksın oyle seylerı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Berk sen sımdı Creative zen xtra aldın ya ..peki nası memnun musun ? Ses kalitesi // dayanılılık // kullanıs olarak 3 e ayırıp karsılastırısak Creative zen xtra modelı ve ı pod u ne deriz?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 zen extra alicaktim az daha 2 hafta once indirimdeydi ama vazgectim okudugum reviewlardan sonra bi goz artin internete garantisi 3 aylik ve bi cok kullanici sorun yasamis aletle ve creativein musteri servisiyle.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ipod da da hdd cok kolay bozuluo cam hmn cızılıo dıolar..ikisinin de kesin bi garantisiyok demekki..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 of bende alcam ama krar veremedım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kithnos, 14 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki: ipod da da hdd cok kolay bozuluo cam hmn cızılıo dıolar..ikisinin de kesin bi garantisiyok demekki.. nasil kesin garantisi yok? ipodun 1 yillik garantisi var ve kullananlar hic sorun yasamadiklarini soyluyo creativeinse 3 aylik garantisi var.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Selamlar, Yine konuya bir ucundan girip maydanoz oluyorum; ama kusuruma bakmayın (ya da bakın). :) Ürünlerin garanti süreleri derken neyi kastettiğinizi anlamadım; ama hepimizin bahsettiği, bildiğimiz garantiyse Türkiye içinde en az iki yıl olmak zorunda. Diğer taraftan, ülke dışından alırsanız ve üretici firma özel olarak bir uluslararası garanti vermiyorsa işiniz var demektir. Bu, doğrudan garanti kapsamı dışındadır anlamına gelmiyor; yalnızca işin daha çetrefilli bir hâle geleceği anlamına geliyor. Kolay gelsin Not&Edit: Maydonoz değil maydanozmuş [signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules [Bu mesaj Ishinotsuyoihito tarafından 15 Şubat 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 turkiyede 2 yil mi? e iyi o zmn ben yurtdisinda bulundugum icin burda olani soyledim turkiyeyide ayni saniyodum pardon o zmn[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: green_martian, 15 Şubat 2005 00:52 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 14 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki: ipod da da hdd cok kolay bozuluo cam hmn cızılıo dıolar..ikisinin de kesin bi garantisiyok demekki.. nasil kesin garantisi yok? ipodun 1 yillik garantisi var ve kullananlar hic sorun yasamadiklarini soyluyo creativeinse 3 aylik garantisi var. abd den alıcam. ayrıca bozulmıcagına garntı yok demek istedim [Bu mesaj Kithnos tarafından 15 Şubat 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sanirm apple'in garantisi uluslarasi ikiside bozulabilir ama birini 1 yil boyunca bedavaya tamir ettirebilirsin oyle bi sorun var digeri ise 3 ay sadece (yurtdisindan bahsediyorum) ipodun son jenerasyonda cok fazla sorununu duymadim acikcasi kullanan arkadasimda var ben daha yeni aldim ikimizdede hic bir sorun cikmadi *!tahtaya vurur*[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 16 Şubat 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 elektronik cihaz alıyorsun ya 3 ay garanti ne abi yurt dısında dogubank mı var yada bizden biri mi gitmiş de satıyor ? :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hehe haklisin bende o yuzden vazgectim almaktan cok uygun fiyata bulmustum mp3 player almak isteyenler cnet'in reviewlarina bakabilirler 100lerce kullanici reviewu var gerci bunlarin yarisi ipod fanboylariyla ipodtan nefret edenler arasindaki laflasmadan ibaret.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Selamlar, En önemli manipülasyon oluşumu olan CNET'i pek sallamayın. Kullanan ve bilen birisine doğrudan (özel mesaj veya konuşarak) fikirlerini sorun forumlarda veya çevrenizde. En tarafsız yorumları öyle edinirsiniz. "Ne, Türkiye'de 2 yıl mı?" şeklinde düşünüyorsanız; evet. Türkiye sınırlarında satılan her ürüne, üreticisi yerliyse üreticisi, değilse pazarlamacı/dağıtımcı firması teknik ve servis olarak destek vermek zorundadır. Ayrıca Sanayi Bakanlığının belirttiği kullanım ömrü süresi boyunca da (genellikle yedi yıl) yedek parça ve bakım hizmetlerini tedarik etmek zorunda. Uluslararası garanti olayını iyice araştırmadan ve soruşturmadan yurt dışı işine bulaşmayın (tekrar bir ucundan girip konuya maydanoz oldum, neyse iyi ettim). Esen kalın[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 peki bu uluslararsi aranti hedesi Creativ Zen Xtra alirsam gecerli olcakmi? 3 ay da olsa var mi ole bisi[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben de ipod alacam amerikadan arkın kız arkı var oraya ship ettiririm de yalnız şoyle birşey var oradaki fişle buradaki uyumsuz o sorunu nasıl hallederim 2.si bunu amerikadan alcam garantisi burda da geçerli mi 3. su ise amerikada internetten ipod satan bir site biliyor musun amazonda fl mvar ama 290 dolar diyor 20 gblık için daha ucuza bulabilceğim bir yer var mıdır yani 10 gün içinde flm order etmeyi düşünüyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 2 yıl evet kadıkoy-beşiktaş vapur iskelesinden geçmiyormusunuz hiç :) bu arada yurtdısından aldırmak en akıllıcası burda 285$ zen xtra 30 gb yurtdısında 200 cıvarı[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: fortinbras, 21 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: ben de ipod alacam amerikadan arkın kız arkı var oraya ship ettiririm de yalnız şoyle birşey var oradaki fişle buradaki uyumsuz o sorunu nasıl hallederim 2.si bunu amerikadan alcam garantisi burda da geçerli mi 3. su ise amerikada internetten ipod satan bir site biliyor musun amazonda fl mvar ama 290 dolar diyor 20 gblık için daha ucuza bulabilceğim bir yer var mıdır yani 10 gün içinde flm order etmeyi düşünüyorum... apple.comdan order edebilirsin sanirim garantisi uluslarasi ama sen yine bi turkiye distrubutorune sor fis sanirim turkiyeye uyuyo sadece uygun uc alman gerekiyo ama emin diilim adaptorunu okumak gerek useniyorum[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 anladım çok sağol apple.com dan türkiye ye gonderiyor herhalde ztn olmasa da amerikada tanıdık var ona yollatırım yani...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 creativei abd den alirsan burda garanti kapsaminda olup olmadigni nereye sorabilirz?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar