Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod (20GB) vs. Zen Micro ( GB)

mayfer

Öne çıkan mesajlar

selamlar..

sizce bu iki mp3 aletinden hangisi daha güzeldir?
ses kalitesi, görünüş, ağırlık, pil, kullanışlılık (hem software hem aletin kendisi açısından), uyumluluk, hız vs., her açıdan bakacak olursak, siz hangisini tavsiye edersiniz?

(zen micro $250, iPod $300.)
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

edik: hay allah title yamuk oldu.. neyse. o Zen Micro (5 GB) olcak.

[Bu mesaj mayfer tarafından 11 Ocak 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

300$a ipod bulursan al hafizasi dolayısıyla ama ikisinin de hafızası aynı olsaydı ben creative alırdım hatta bunların yerine iriver alırdım yani.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

20GB yetmezken, 5GB imkansız...
Pil konusunda adamlara güvenme asla, 12H falan diil, 8H dayanıyo ki iPod'la aynı.
iPod Mini ile Zen Micro'yı karşılaştırırsan ki creative bariz onlara karşı çıkarmış, iPod Mini'nin tasarımı daha iyi, şık ve şirin.
Ha Zen Micro'da renk seçeneğin var. Ajandası vs.'si varmış. CNet'teki bi yoruma göre apple yeni bi şeyler çıkaracakmış, onun için şubatı bekle derim.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

zen micro tabiiki..ipoddan 2 kat şık..süper bir alet..yanlız niye micro?büyüğünden alsana..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

philipsinde wardı siyah bitane şekilli bişisi o da iidir..ama ben tekrar tekrar diorum irivera bakmadan alma sora üzülürsün hergün mp3 player alınmıo[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
[i]İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.i]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
ipod aldim super tavsiye ederim

eger ipod miniyle creative microyu karsilastiriyosan creative daha iyi cunku mininin pili normal ipodtan da dusuk ve normal ipodtan cok az bi fiyat farki var

ipod 4g 20gig super bi alet
aletin calisma mantigi ve itunesla uyumluluguda basarili ayrica bin tane aksesuar ve softwarei var[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Sosyal ağlarda paylaş

bende iPod 20, arkadaşta zen micro var.

zen micro'nun ses kalitesi çok çok daha güzel, aşırı fark var.
zen micro çok daha hafif, çok daha küçük, cepte daha rahat taşınıyor.
zen micro'nun tuşlarını hiç sevmedim, bazen algılamıyor, bazen fazla algılıyor.. özellikle scroll touchpad'i çok kullanışsız. ipod'u kullanmak daha kolay ve daha hızlı.
pil süreleri aynı gibi.
5GB yeterli.

bence zen micro daha güzel. ipodu satabilirsem ondan alcam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 13 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
zen micro tabiiki..ipoddan 2 kat şık..süper bir alet..yanlız niye micro?büyüğünden alsana..

hmm:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Creative hesapta en çok satılan sayısal müzik çalarları üretiyor; fakat tasarımları ve menüleri konusunda çok büyük sorunları var. Yani bir iRiver gibi tasarım ve menü harikası ve Apple iPod gibi tasarım ve kullanışlılık harikası ürünlerle aynı piyasada satılırken tercih edilmesinin tek sebebi iki kuruş daha ucuz olması ve çevredekilerin "Kreytiv bu aaağbii" gazına gelinmesidir. Daha iyi açıklaması olan varsa görüşmeye hazırım.

Berkin Bozdoğan
iRiver Türkiye

deermişim :)

Dediğim gibi, creative bence bu tür ürünlerde teknik özellikler ve esneklikler konusunda son sıralarda.

Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules
Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
oldu benim onca planıma fikrime kurt düşürüp sonr aesen kalın
tmm her msjında sölüyosunda bu sefer söleme bari be :)

ne şimdi creative 560 milyona bulmusum ben zen microyu almıcakmıyım hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK

[Bu mesaj DynamicK tarafından 13 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...