mayfer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 selamlar.. sizce bu iki mp3 aletinden hangisi daha güzeldir? ses kalitesi, görünüş, ağırlık, pil, kullanışlılık (hem software hem aletin kendisi açısından), uyumluluk, hız vs., her açıdan bakacak olursak, siz hangisini tavsiye edersiniz? (zen micro $250, iPod $300.) tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. edik: hay allah title yamuk oldu.. neyse. o Zen Micro (5 GB) olcak. [Bu mesaj mayfer tarafından 11 Ocak 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kafadan aypot derim. 15gb + kapasitesi 50$ a veriliyor harika![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 300$a ipod bulursan al hafizasi dolayısıyla ama ikisinin de hafızası aynı olsaydı ben creative alırdım hatta bunların yerine iriver alırdım yani.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 zen micro..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ipod 300$ yurtdisinda burda daha yilbasinda aldim 700~ milyon[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 arkadaşım yurt dışından alacak zaten :) zen micro'nun ses kalitesi acaip fark ediyo diyolar.. doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ipodun ses kaliteside guzeldir ama creative ise dedigin alet creative'in ses kalitesi super diye biliyorum gende ipod =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 13 Ocak 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 20GB yetmezken, 5GB imkansız... Pil konusunda adamlara güvenme asla, 12H falan diil, 8H dayanıyo ki iPod'la aynı. iPod Mini ile Zen Micro'yı karşılaştırırsan ki creative bariz onlara karşı çıkarmış, iPod Mini'nin tasarımı daha iyi, şık ve şirin. Ha Zen Micro'da renk seçeneğin var. Ajandası vs.'si varmış. CNet'teki bi yoruma göre apple yeni bi şeyler çıkaracakmış, onun için şubatı bekle derim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 apple cikardi daha dusuk model ipodllari surdu piyasaya[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 zen micro tabiiki..ipoddan 2 kat şık..süper bir alet..yanlız niye micro?büyüğünden alsana..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 philipsinde wardı siyah bitane şekilli bişisi o da iidir..ama ben tekrar tekrar diorum irivera bakmadan alma sora üzülürsün hergün mp3 player alınmıo[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: [i]İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 creativ varsa creativi tercih ederim demisiniz ya. i pod un 20 ligine alternatif olarak verebilceini cratevin modeli nedir?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zen micro ya bakıyorum bir süredir almayı düşünüyorumda bakalım cok güzel acaip ufak en ufak tasıma sorunu yok feci hafif 5gb kapasite gayet yeterli hertürlü özelligi de var all in one gibi bişi tavsiye ederim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Baska bir secenek, Rio Carbon.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 12 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tip yok bunda.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zen tabikide :D ipod un pili deiştirilmior ama zenlerinkini çıkartıp deiştiriebiliorsun :) :)[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ipod aldim super tavsiye ederim eger ipod miniyle creative microyu karsilastiriyosan creative daha iyi cunku mininin pili normal ipodtan da dusuk ve normal ipodtan cok az bi fiyat farki var ipod 4g 20gig super bi alet aletin calisma mantigi ve itunesla uyumluluguda basarili ayrica bin tane aksesuar ve softwarei var[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende iPod 20, arkadaşta zen micro var. zen micro'nun ses kalitesi çok çok daha güzel, aşırı fark var. zen micro çok daha hafif, çok daha küçük, cepte daha rahat taşınıyor. zen micro'nun tuşlarını hiç sevmedim, bazen algılamıyor, bazen fazla algılıyor.. özellikle scroll touchpad'i çok kullanışsız. ipod'u kullanmak daha kolay ve daha hızlı. pil süreleri aynı gibi. 5GB yeterli. bence zen micro daha güzel. ipodu satabilirsem ondan alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Gilean, 13 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: zen micro tabiiki..ipoddan 2 kat şık..süper bir alet..yanlız niye micro?büyüğünden alsana.. hmm:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 buyugu sikligin yanindan bile gecmiyo... ama tabi nasi gormek istiyosan oyledir..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 creative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 creativede donanimsal sorunlar cikabiliyo ve garanti suresiyle ilgili sorunlar duydum ipodta bunlar sorunsuz hallediliyo ayrica ama madem sen kararini verdin o zmn sorun yok[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Selamlar, Creative hesapta en çok satılan sayısal müzik çalarları üretiyor; fakat tasarımları ve menüleri konusunda çok büyük sorunları var. Yani bir iRiver gibi tasarım ve menü harikası ve Apple iPod gibi tasarım ve kullanışlılık harikası ürünlerle aynı piyasada satılırken tercih edilmesinin tek sebebi iki kuruş daha ucuz olması ve çevredekilerin "Kreytiv bu aaağbii" gazına gelinmesidir. Daha iyi açıklaması olan varsa görüşmeye hazırım. Berkin Bozdoğan iRiver Türkiye deermişim :) Dediğim gibi, creative bence bu tür ürünlerde teknik özellikler ve esneklikler konusunda son sıralarda. Görüşmek üzere, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan - The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oldu benim onca planıma fikrime kurt düşürüp sonr aesen kalın tmm her msjında sölüyosunda bu sefer söleme bari be :) ne şimdi creative 560 milyona bulmusum ben zen microyu almıcakmıyım hehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK [Bu mesaj DynamicK tarafından 13 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dyan hayalelrini yıkayım sakın 560 milyon verme ben amazondan Creative zen xtra 30gb ı 200$ a aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar