SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genelde de hıc guzellıgın yanında beyın olmaz :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 +1[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 enazından bi karizmamız vardır ve fizban ezme o kadar :) zeka olarakta ilgi alanlarını kastediyoruz...kıza gidipte ahanda sinüs teoremini açıkla dicek halimiz yok...ama gelipte Linkin Park ı biliyormusun diyince...hayır nerdeymiş dersede o kıza kafa atarım yani...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 zeka anlayışını çok sevdim:-p[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya işte zeka derken boş olmasın biraz kültürlü olsun yeter demek istedim.. :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: iyide sonuçta erkekler üremeye programlanmıştır..bunu kimse inkar edemez...güzelliğin yanında beyin olursa mükemmel olur...ama tek başına beyin kesmez kimseyi..kimse yazmasın şimdi... uzun bir ilişkide yediğin haltla kaşar kızla yediğin halt, her ne kadar aynı gözükse de, farklı şeyler. tek başına beyin kesebiliyor bazen, uyarmadı deme:) güzel ve akıllı kızlar tabii ki varlar, ama genelde bayağı tehlikeli olabiliyorlar...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o sayılmaz dicem iyice dellencek felan :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 emaleth kız ötesi kategori dışı, öyle yüce bir varlık ablamız o bizim! yağlamayla kurtarırmıyım acaba....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evet sımdı abla baska burda konusulan bayan kavramı farklı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 konu sapmaya başladı iyice:) hayır favorilerime ekledim habire çıkıp duruyor:D şöyle bitirsek olur mu: piyasada her türlü kız var, seçin beğenin yazın. olursa olur, olmazsa da bir sonraki maça bakarsınız:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ah ah...benim davam nerelere vardı...aah damla ahhhh..kepaze ettin beni başlamadan biten aşkım ahh...(şaka maka koydu hakkaten ya)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yengemiz olmayı kaçırmış şanssız insanın da adını öğrenmiş olduk böylece.[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 devam edin belki telefonunu falan da ağzından kaçırır nihohahahaha 8-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kızın telefonu çalınmış...tanışmadan 2 gün önce...zaten ben de şans olsa.... ama harbi iyi fikir..bundan böyle ayrıldığımız manitaların numaralarını paticiğe veriyoruz :lol: (tabikide asla :D )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! [Bu mesaj Mandooo tarafından 18 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mandoooo neden asla ahaha süper bi fikir du ben bi fihriste bakam ahahha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Gözünüze kestirdiğiniz ama götüremediğiniz biri mi var? Adını, soyadını ve telefon numarasını 2222ye yollayın. Sizin yerinize biz götürelim!! GötürCELL[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yakında patiCELL çıkartalım en iisi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bir buluşma için gidebileceğiniz yerleri konuşmaya devam edecek misiniz yoxa karı kız çekiştirmesi mi yapacaksınız? ona göre ben de şekil alıcam.... *!bi elinde terlik diğer elinde kilit vardır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 müdahele tam zamanında geldi :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 emaleth haklı abarttık....hem çoğu kişi favorisine ekledi bu topici...doldurmayalım abuk subuk şeylerle...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 narcile git[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 taxim öneririm gizli saklı kalınabilecek mekan çok..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bizim ev boş dicem olmicak sturmum heheh kadikoy benim mekanımdır kendisi ancak öle tenha gidilebilecek yerler cok az ama !!! barlar sokağında Hint çayı denilen biyer var öğlenleri genellikle boş olur ve yemekleri ve çayları müthiş..[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kadıköy diilde idealtepe afm derim kralını tanımam :) kadıköyde bi cafe vardı 18+ bi yer çok güzel.çok sakin bi yer.adını unuttum ama.tam yerini de nasıl anlatacağımı bilmiyorum da akmara yakın bi yerde olması lazımdı galiba.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Haziran 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Sturm, 26 Haziran 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Yeni topic açmaktansa bunu uplayayım dedim.. Fazlaca samimi olduğum kız arkadaşımla gidip şöyle güzel, özel vakit geçirebileceğimiz bir yer arıyorum.. Fazlaca samimi derken bir şey yapacağımızdan değil, sadece çekiniyor da biraz insan içinde oturmaktan, sarılmaktan.. Kadıköy olması tercihtir.. Bilmiyor olma ihtimalime karşı detaylı yer tarifi de yapılırsa tam olur.. Teşekkürler.. Moda sahildeki yerleri öneririm.. Hem gündüzleri çok kalabalık olmuyor, hemde ferah ferah böyle sahil... Bi tane nargile kafe vardı mesela.. Nargilesi boktandı biraz gerçi.. Hem fazla cepte yakmıyor ordaki mekanlar.. Topicin hepsini okuyamadım [signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar