Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 beyler inanmıcaksınız ama resmen kağıda not alıyorum :D beklediğimden de çok ilgi gösterdiniz soalun beyler![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok abı iş bıtmıs o zmn :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 aaa bi dk Akvaryum Cafeye götür
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Mandooo, 13 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ya pazar günü bir arkadaşımın tanıdığı bi kızla tanıştım...ilk gün hiç bi mekan bulamadık (Göztepe) hakkaten çok kötü geçti... bu hafta sonu tekrar buluşcaz kadıköyde büyük ihtimalle...şimdi sizden isteğim kız arkadaşlarınızla gittiğiniz mekanlar? cafeler vs....sinema demeyin olmaz daha ilk haftadan :) neyse çok acil ilk buluşmayı telafi etmem lazım! hade göriym sizi yardımcı olun genç kardeşinize... göztepe'de harman cafe var sadece onu biliyorum ben. onun dışında pek atraksiyonu bulunmaz , benim ev oralarda olduğu için kafeye de gerek kalmıyor zaten .p kadıköy'de kafe antre'yi tavsiye ederim , haluk bilginer'in mekanıdır. onun dışında çay nargile felan için öyle piyasa mekanlar tercih edilebilir. ( eftelya , keyif vs. ) , sis de güzel bir yerdi en son hatırladığıma göre. saklıkent'in alt katı güzel oluyor bazen , icraat varsa üst kattaki minderler iyi oluyor bazen insan olmadığı zaman. ortakapı var , orası da müzik dinlemek için güzel bir mekan. yaşınız 18+ ise karin'i şiddetle öneririm.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 patsosa götür patsosa[signature][hline]my world my reality
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ayy artık baymadı mı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Bıshop, 13 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki: patsosa götür patsosa bishop benki patsostan arkadaşlarımı bıktırmış adamım bırak kız benden tiksinmesin bari :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Berk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 koskoca öztepeden iki adım gidp Alchera da oturamadın yani =) Şimdi kadıköyde akşam gidecekseniz rex'in sokağının sonunda liman kahvesi var, biz zaten daimi müdavimleriyiz ortamı sakin alt katta sigara içen de olmuyor söylersin iki bir bir patates birbirinize patates yedirmece oynarsınız ps: patates bahartlı olacak
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kadıköyde rexx e doğru giderken "ora" cafe var tam senin aradığın gibi biyer[signature][hline][ small ]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:[ small ] cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: [ small ]Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki:[ small ] 3 kilo seviyorum.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 harbi yanlız 2dk yürüyün göztepeden aşağı cadde zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 haklısınızda geç buluştuk baya o yüzden kısa sürdü yane tanışmayla bi iki laf bitti...ama bu pazar harbi ortamlarda tura çıkarıcam kızı pati halkı saolsun :lol:[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 zıtarbaksa gidin?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Granader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 rexin yanında kahverengi war nargile bar mekanı kahve bahane fena deil tavsiyem gölgeyede gitme samimiyeti ilerletmedikçe[signature][hline]Thrust is a weakness...
Berk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şimdi kız arkadş demişsin de mesela kız arkadaşı sefkili yapma potansiyeli olan yerler lazım sana ben hala limanı öneririm, garsonlar filan çok sevimlidir, mutlaka her gece bir aksiyon olur, ben bir köşede demleniyor olurum, gecnein ilerleyen saatlerinde kapıdan gimli girer =)
Mix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 samanlık seyran olmuyo di mi?[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 mask cafe var. eski roxy'nin sokağından yukarı çıkarken sağda. biraz tuzludur saklı kent (ya da arka bahçe) var yine oralarda bir yerde sağda. yarı tuzludur. barlar sokağında karin güzeldir/tuzludur. nargile içecek olursanız moda sahilde liberty vardır. yarı tuzludur. Not: tuzlu, öğrenciye göre tuzlu mahiyetinde. eğer çalışıyorsanız ya da 3 YTL'ye kahve pahalı gelmiyorsa yukarıdakiler tuzlu değil :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Napoleon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Liman'ı ve baharatlı patatesini şiddetle öneririm. Zaten mekanın dizaynı insanı ayrı bir şekilde büyüler. Liman'a gelmeden hemen solda Masal Evi vardır bir de. Orası da güzel mekandır. Ama ben şiddetle Liman'ı tavsiye ederim.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 moda terasa git yanına evdeki değerli eşyaları almayı unutma hesap olarak onları koyarsın :) moda burnunda kemalin yeri var çok güzel, açık mekan ama kış olunca denize karşı olan kısmını bölüm bölüm ayırıolar plastikimsi bişeyle, yani iki kişilik yerde etraftan izole denize karşı oturuosun çok pahalı da diildir sevişen oluo orda paso, ideal..
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kadıkoyde patsoscu toprağama gotur[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ilk önce kızı yorma bence. oraya gidelim şimdide buraya gidelim yapma. ben istanbulu bilmiyorum arkadaşlar söylemiş. burlardan birini seç en fazla ikisini orlara götür. benim başıma geldi aynı olay antalyada kızı götürmediğim yer kalmadı. sonra beni yordun dedi.neyseki eğlendik ve şu an durumumuz gayet iyi. :) iyi şanslar sana.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tepe natilus veya kadokoydekı nargıle cafelerden herangı bırıne gotur:)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 nargile kafe olur...o sigara içiyo..ama ben içmiyorum...nargile de içmem kısaca...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yanı daha ne ıstıyosun olmadı caddeye gotur;)
Öne çıkan mesajlar