Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızla Gidilesi Mekanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler inanmıcaksınız ama resmen kağıda not alıyorum :D beklediğimden de çok ilgi gösterdiniz soalun beyler![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 13 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ya pazar günü bir arkadaşımın tanıdığı bi kızla tanıştım...ilk gün hiç bi mekan bulamadık (Göztepe) hakkaten çok kötü geçti...

bu hafta sonu tekrar buluşcaz kadıköyde büyük ihtimalle...şimdi sizden isteğim kız arkadaşlarınızla gittiğiniz mekanlar? cafeler vs....sinema demeyin olmaz daha ilk haftadan :) neyse çok acil ilk buluşmayı telafi etmem lazım!

hade göriym sizi yardımcı olun genç kardeşinize...

göztepe'de harman cafe var sadece onu biliyorum ben.
onun dışında pek atraksiyonu bulunmaz , benim ev oralarda olduğu için kafeye de gerek kalmıyor zaten .p

kadıköy'de kafe antre'yi tavsiye ederim , haluk bilginer'in mekanıdır.
onun dışında çay nargile felan için öyle piyasa mekanlar tercih edilebilir. ( eftelya , keyif vs. ) , sis de güzel bir yerdi en son hatırladığıma göre.
saklıkent'in alt katı güzel oluyor bazen , icraat varsa üst kattaki minderler iyi oluyor bazen insan olmadığı zaman.
ortakapı var , orası da müzik dinlemek için güzel bir mekan.

yaşınız 18+ ise karin'i şiddetle öneririm.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 13 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
patsosa götür patsosa

bishop benki patsostan arkadaşlarımı bıktırmış adamım bırak kız benden tiksinmesin bari :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
koskoca öztepeden iki adım gidp Alchera da oturamadın yani =)

Şimdi kadıköyde akşam gidecekseniz rex'in sokağının sonunda liman kahvesi var,
biz zaten daimi müdavimleriyiz
ortamı sakin alt katta sigara içen de olmuyor
söylersin iki bir bir patates
birbirinize patates yedirmece oynarsınız

ps: patates bahartlı olacak
Mesaj tarihi:
kadıköyde rexx e doğru giderken "ora" cafe var tam senin aradığın gibi biyer[signature][hline][ small ]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:[ small ]
cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr:

[ small ]Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki:[ small ]
3 kilo seviyorum.
Mesaj tarihi:
haklısınızda geç buluştuk baya o yüzden kısa sürdü yane tanışmayla bi iki laf bitti...ama bu pazar harbi ortamlarda tura çıkarıcam kızı pati halkı saolsun :lol:[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
zıtarbaksa gidin?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
şimdi kız arkadş demişsin de mesela kız arkadaşı sefkili yapma potansiyeli olan yerler lazım sana

ben hala limanı öneririm, garsonlar filan çok sevimlidir, mutlaka her gece bir aksiyon olur,
ben bir köşede demleniyor olurum, gecnein ilerleyen saatlerinde kapıdan gimli girer =)
Mesaj tarihi:
mask cafe var. eski roxy'nin sokağından yukarı çıkarken sağda. biraz tuzludur

saklı kent (ya da arka bahçe) var yine oralarda bir yerde sağda. yarı tuzludur.

barlar sokağında karin güzeldir/tuzludur.

nargile içecek olursanız moda sahilde liberty vardır. yarı tuzludur.

Not: tuzlu, öğrenciye göre tuzlu mahiyetinde. eğer çalışıyorsanız ya da 3 YTL'ye kahve pahalı gelmiyorsa yukarıdakiler tuzlu değil :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
Liman'ı ve baharatlı patatesini şiddetle öneririm. Zaten mekanın dizaynı insanı ayrı bir şekilde büyüler. Liman'a gelmeden hemen solda Masal Evi vardır bir de. Orası da güzel mekandır. Ama ben şiddetle Liman'ı tavsiye ederim.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Mesaj tarihi:
moda terasa git
yanına evdeki değerli eşyaları almayı unutma hesap olarak onları koyarsın :)

moda burnunda kemalin yeri var çok güzel, açık mekan ama kış olunca denize karşı olan kısmını bölüm bölüm ayırıolar plastikimsi bişeyle, yani iki kişilik yerde etraftan izole denize karşı oturuosun
çok pahalı da diildir
sevişen oluo orda paso, ideal..
Mesaj tarihi:
ilk önce kızı yorma bence. oraya gidelim şimdide buraya gidelim yapma. ben istanbulu bilmiyorum arkadaşlar söylemiş. burlardan birini seç en fazla ikisini orlara götür.
benim başıma geldi aynı olay antalyada kızı götürmediğim yer kalmadı. sonra beni yordun dedi.neyseki eğlendik ve şu an durumumuz gayet iyi. :)
iyi şanslar sana.[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Mesaj tarihi:
nargile kafe olur...o sigara içiyo..ama ben içmiyorum...nargile de içmem kısaca...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
  • Yeni Oluştur...