BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şu kodan çıktıktan sonra veya dc olduktan sonra internet explorer açmasını önlemenin bi yolu varmı? (hayır ie'ı kaldıramam)[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 IE'yi iptal edersen, oyundan çıktığında pc kilitleniyor...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne uyuz bişeydir bu ya gıcık oluyorum :|[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ya paticik sizinde kasılıyormu??!? bende çok feci derecede kasılıyor[signature][hline]Krwlng in my skiN
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Evet paticik ağırlaştı..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Evet paticik kasım kasım kasılıyor. Kasım diyince aklıma geldi, bana kasım diye seslenenlere, "dur daha kasıma çok var" diyorum bazen :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Öne çıkan mesajlar