Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirdigim altyazilari nasil filmle birleştirebilirm?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
? lütfen anlatin plz bide bu fps si yazmiyo iflmin elimdeki avi lerin fps sini nereden ögrenebilirm cünkü sanırsam alt yazilar ona göre seyettiriliyo.. :)Teşşekürler ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Classic playerda ctrl l olmuyo hata veriyo bilmemne render lazim ... fln diyo gspot codec information programında ise subtitle ile birlestirme lafina ait hiçbisye bulamadim hatta programı annayamadim bile tam olark :) brz detay lütfen[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
her seferinde böylemi yapmam gerekicek yani .. alt yaziyi bi kere atinca onalr tek dosya halinimi alicak ki sanırsam öle .. genede cok teşşekürler heheh x files in bölümlerini indiriyorum bide altyazi cekiorum :) onlari bi güzel vcd lere basip tv de izlicem bölece her pazari bekliceme bi pazara kadar 5 bölüm fln ilzmeis olacam heheh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
hmmm yani alt yazi yapip cd ye basamam beraber.. Peki Teşşekür ederim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...