n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar son zamanlarda yeni başladı bu sorun wow oynarken oluo sadece çat die mavi ekran gelio windows xp nin hata aynen şu. "TRAP_CAUSE_UNKNOWN" Hata Bu Detayda ise ; "0x00000012 (0x00000001,.......................) Diye gidior bu. Ama esas olay "TRAP_CAUSE_UNKNOWN" bu. Şimdi bunu google arattım bı suru sey cıktı bunların arasında sunlardan olabılecgı yazalmıs bıkac yabancı forumda 1)Power Supply Yetersizliği = Ama bundan olamaz bende çünki dısket drıver bıle baglı deıl. Cdrom-harddısk-ekrankartı+Seskartı ve ethernet onboard ondan dolayı guc yetersızlıgı olmaz.Ama ekran kartım 6600gt yanı power supplydan güç alıo direk takıosun arkasına aynı cdroma takar gıbı ama sanmıorum. 2)Ses kartı drıver sorunu = Denemedıgım drıver kalmadı inanın bırakın ses kartını komple board drıverlarından tuttun guncellenebılcek her drıverı mılyon kez guncelledım + 15 kez wındows kurdum ... Yok yok olmuo. Bı parça bozuklugu olabılırmı dedım test ettım ıste ne bılın ekran kartımı 3dmark lafan dedıler bozuksa takılır kıtlenır falan yok aldıgım puan ıyı tam performans calısıor. Sorunu bulamadım yanlız bu olaylar ben aletı dual ddr channel aktıv ettıkten sorna basladı sımdı kapıcam onu ramlerı eskı yerıne koycam bı o kaldı sorunu bulamıorum delı olcam.Durup dururken basladı bu sorun yoktu.Sanırım dual ddr ı aktıv ettıkten sonra başladı tam emın deılım.Konu yerı bura deıl belkı bu konunun ama sırf wow oynarken yasıorum bu sorunu + arattıgım zaman sorunu bı kac wow forumunda wow oynayan ınsanların bunla karsılastıgını gordum ondan dolayı buraya yazmak ıstedım.Yardımcı olursanız sevınırım. Sistemim 2500 sempron 1ghz twinmos ram 6600gt agp 128[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende benzeri hatalar yaz gelmesi ile başladı.. sempron 2.8 var.. inanılmaz ısınıyor 55 derecede wow oynuyorum bazen 3-4 kere reset veya kitleme oluyor.. daha güçlü bi fan almak sorunu çözücek sanırım.. bu aralar wow u aniden kapatıyor hata verip.. ama ısınmaya baglıyorum ben.. sanal bellek msg ı veriyor.. 2048 mb sanal belle 1024 mb ddr ram ım var.. boyle bi hata cok sacma cunki[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Isınmayla alakası yok benım cunkı alarmı var ısınınca ötüyor benım sorun ne bılım aletı ben 3 gun acık bıraktım bodruma kaçmıştım geldıgımde calısıodu ısınma olsa atar bıde ısınma sorunları bırden çat dıe atar cogunlukla restartı bende ole bı durum yok error msg ıgelıo[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dogrudur..benip reslio ÇAT die :D belki ekran kartındandır :D driver ile alakası yoktur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ekran kartı bozuk olsa böle bi sorun olcagını sanmıorum ben hardware den cakmam ama bı kac ınsanla konustum oyun içinde goruntu donmaları abuk subuk kesiklikler atlamalar renk bozukları ıle ekran kartı sorunları kendını bellı edermıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aynı tarz hatalar bende 250wattlık güç kaynağı varken oluyordu en son 400 wattlık bi tane taktım birdaha hata vermedi ama nedense sistem ısısı durduğu yerde 10derece arttı eskisine göre garip ama gerçek :D .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ram[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence wowu bırakın boş bi oyun ya oynamayalım yeni bi oyuna başlayalım[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Delidumrul, 07 Temmuz 2005 12:33 tarihinde demiş ki: ram Biraz detay versen :) Msjın pek bi sığ :P Ram ama ram bozukmu ? veya dual ddr olayını kapatayımmı ? eskiden yoktu şimdi oldu bozuldumu vs ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: mADmaXimus, 07 Temmuz 2005 12:45 tarihinde demiş ki: bence wowu bırakın boş bi oyun ya oynamayalım yeni bi oyuna başlayalım Bf42 tr forumlarındakı gereksız msjlarını burdada surduruosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 anlamadım?[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2 kere daha oldu Allahım ya[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 defrag yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biostan ram icin fail safe ayarlari yukle. bi dene sonra.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: n3mrut, 07 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: 1)Power Supply Yetersizliği = Ama bundan olamaz bende çünki dısket drıver bıle baglı deıl. Cdrom-harddısk-ekrankartı+Seskartı ve ethernet onboard ondan dolayı guc yetersızlıgı olmaz.Ama ekran kartım 6600gt yanı power supplydan güç alıo direk takıosun arkasına aynı cdroma takar gıbı ama sanmıorum. said: Power supplyinin markasi ne ? bide amperi zarti zurtu soylersen[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… teufel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Benimde bir sorunum var 3gündür wow oynayamıyorum delircem.Bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun burası yeri değil ama baktım arkadaş donanımla ilgili bi soru sormuş bende dewam ettireyim dedim üsttelik burda yazı okuyan ve yazanlar farklı insanlar olduğundan belki yardım edebilen olur ? Bilgisayara format attım.(Hardddiskim fat32 yle formatlı).Win98 i yükleyip üzerinede xp yükliycem.Scandisk bitti 98 yükleme ekranı geldi ve birhata.Hatanın adını tan hatırlamıyorum biyerle yazdım bulunca yazıcam.Ama 2 çeşit hata veriyo baya denidim yüklemeyi hep bu hataları veriyor.birinin w98 casued ... general protection ... diye bi ifade birindede w98 caused... ilegal instrudcion...krnl386... vardı.Yüklemeyi hardisktende denedim cd romdan başka bir windowslanda denedim hep aynı hatalar.Sonra cdromdan bootlanabilen bir win XP ile yüklemeye başlıyım dedim.ondada ...code 4 ve ...code 7 hatalarını verdi sanki buhatlarda aynı şeyle ilgiliydi gibi geldi. Düşündüğüm iki şey var: 1.Bi worm yada virüs formatla gitmiyor ve windows yüklemesini engelliyor.Bu arada hardiskte 2 partiosn var c: ve d: sadece c ye format attım dye atmadım acaba d yede atsam düzelme ihtimali varmı. 2.harddisk bozuldu ve yazna problemi var ve setup ta bu yükleme exe leri dewreye girdiğinde yükleme başlamadığından bunları hata olarak veriyor. Ben hiç bölebişeyle karşılaşmadım windowsta bi sorun oldumu bi virs yada worm girdimi en kötü ihtimalle format atardım yeniden yükler düzelitirdim ama burda windowsu yükleyemiyorum.Ama dosta çalışcak böle bi virüs olcağını sanmıyorum hardiskin bozulmuş olma olasılığı bana yüksek geldi yada anakart üzerindeki veri yollarında iletişimde bi problem var.Bilgisayar 3gün aşırı tozlu ortamda çalıştı? harddisk son günlerde yavaşlamıştı gibi geldi bana. Ben bu tür bir problemle karşılaşan oldumu diye sormak istedim ve tabiki çözümü nasıl olcağını ???[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 biostan usb leri kapat birde oyle dene xp icin. worm falan bishi yapmaz o durumda. daa dogrusu yapamaz. virus te degildir tabi gidipte dark avanger falan bulupta 80 lerden kalma bir makindan bulashtirmadiysan.eski viruslerden ne kaldi hepsi win ortaminda calishiyor artik. Hdd problemi olsa yazmada hata verir kafadan zaten. gidipte prot hatasi verip makinyi kitlemez %95. (*%5 page dosyasi kernel falan denk gelicekki o sirada oraya yazmaya calishcak olme essem olme yani) Sunu onerebilirim, eger ustundeki kartlari takip cikartabiliyorsan, Oncelikle bilmeden biosu parmakladigini birisinin varsayarak. Biostan fail safe ayarlari yukle. Dene. olmassa Makinayi kapa. ustune ne kadar ivir sivir kart varsa cikart. sadece erkan kartin kalsin. Sistemini kurmayi dene. Kurarsa kartlari sorna tek tek takarsin hanginde ne sorun var gorurusun. Kurmassa bi tane pci ekran karti bul onunla dene. O da olmassa windowsunun orjinal olup olmadigini kontrol et orjinal diilse orjinal bi kitapcik bul orada windows duasi var onu et.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Minerva Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Biosda virus check açıksa buna benzer bir problem yapabiliyor win98 kurulumunda. Kapayıp öyle dene[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
teufel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Benimde bir sorunum var 3gündür wow oynayamıyorum delircem.Bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun burası yeri değil ama baktım arkadaş donanımla ilgili bi soru sormuş bende dewam ettireyim dedim üsttelik burda yazı okuyan ve yazanlar farklı insanlar olduğundan belki yardım edebilen olur ? Bilgisayara format attım.(Hardddiskim fat32 yle formatlı).Win98 i yükleyip üzerinede xp yükliycem.Scandisk bitti 98 yükleme ekranı geldi ve birhata.Hatanın adını tan hatırlamıyorum biyerle yazdım bulunca yazıcam.Ama 2 çeşit hata veriyo baya denidim yüklemeyi hep bu hataları veriyor.birinin w98 casued ... general protection ... diye bi ifade birindede w98 caused... ilegal instrudcion...krnl386... vardı.Yüklemeyi hardisktende denedim cd romdan başka bir windowslanda denedim hep aynı hatalar.Sonra cdromdan bootlanabilen bir win XP ile yüklemeye başlıyım dedim.ondada ...code 4 ve ...code 7 hatalarını verdi sanki buhatlarda aynı şeyle ilgiliydi gibi geldi. Düşündüğüm iki şey var: 1.Bi worm yada virüs formatla gitmiyor ve windows yüklemesini engelliyor.Bu arada hardiskte 2 partiosn var c: ve d: sadece c ye format attım dye atmadım acaba d yede atsam düzelme ihtimali varmı. 2.harddisk bozuldu ve yazna problemi var ve setup ta bu yükleme exe leri dewreye girdiğinde yükleme başlamadığından bunları hata olarak veriyor. Ben hiç bölebişeyle karşılaşmadım windowsta bi sorun oldumu bi virs yada worm girdimi en kötü ihtimalle format atardım yeniden yükler düzelitirdim ama burda windowsu yükleyemiyorum.Ama dosta çalışcak böle bi virüs olcağını sanmıyorum hardiskin bozulmuş olma olasılığı bana yüksek geldi yada anakart üzerindeki veri yollarında iletişimde bi problem var.Bilgisayar 3gün aşırı tozlu ortamda çalıştı? harddisk son günlerde yavaşlamıştı gibi geldi bana. Ben bu tür bir problemle karşılaşan oldumu diye sormak istedim ve tabiki çözümü nasıl olcağını ???[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 biostan usb leri kapat birde oyle dene xp icin. worm falan bishi yapmaz o durumda. daa dogrusu yapamaz. virus te degildir tabi gidipte dark avanger falan bulupta 80 lerden kalma bir makindan bulashtirmadiysan.eski viruslerden ne kaldi hepsi win ortaminda calishiyor artik. Hdd problemi olsa yazmada hata verir kafadan zaten. gidipte prot hatasi verip makinyi kitlemez %95. (*%5 page dosyasi kernel falan denk gelicekki o sirada oraya yazmaya calishcak olme essem olme yani) Sunu onerebilirim, eger ustundeki kartlari takip cikartabiliyorsan, Oncelikle bilmeden biosu parmakladigini birisinin varsayarak. Biostan fail safe ayarlari yukle. Dene. olmassa Makinayi kapa. ustune ne kadar ivir sivir kart varsa cikart. sadece erkan kartin kalsin. Sistemini kurmayi dene. Kurarsa kartlari sorna tek tek takarsin hanginde ne sorun var gorurusun. Kurmassa bi tane pci ekran karti bul onunla dene. O da olmassa windowsunun orjinal olup olmadigini kontrol et orjinal diilse orjinal bi kitapcik bul orada windows duasi var onu et.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Biosda virus check açıksa buna benzer bir problem yapabiliyor win98 kurulumunda. Kapayıp öyle dene[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar