Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Selam arkadaşlar cuma günü bir iş görüşmesine gidiyorum alp apartta işe başlama olayı olabilrmiş bar kısmında felan bakalım allah nasip ederse.Siz ne dersiniz hiç böyle bir tecrübeniz oldumu ?... apartlarda felan zormudur eğlencelimidir?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vakit geçer, güzeldir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel olur heralde :)[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Allah her gençe böyle iş nasip etsin :) Birde patronların iyi insanlarsa gerçekten rahat edebilrsin.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 www.alpapart.net Burası arkadaşlar şimdiden merak etmeye başladım[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşım eğlenceli gibi gözüken ama çok yorucu ve farkında olmadan da kullanılacağın(mesailer bakımından)işe başlıyorsun fazla mesailerde çalıştırılacak ama her zaman yeterli eleman olmaması yüzünden de bu işin bir gereği gibi gösterilip extra para alamayacaksın ama cazip yönlerini gözönünde bulundurup(içki-tip-eğlenceli gibi gözüken ortam-yeni insanlar-yabancılarla muhabbetler...)fazla önemsemeyeceksin sana tavsiyem herşeyde sivrilme ama herşeye de boyun eğme bir de turizmde çalışma şartları ve elemanların haklarını belirten yazıyı mutlaka oku arattır google.dan başarılar...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar