jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ne zaman? Nasıldı bilmez Gözlerin, gözlerime anlatır sevgiyi Sevgim nasıl diye sorma Kalbimde kamçılanan, kapanmayan yaralar anlatır Kum saati gibi aktı geçti zaman Günler yıllar, fırtınalar mehtaplara bıraktı yerini Unuttum diye anlattım seni baykuşla, ateş böceğine Yok diye bildi seni, odamın camından fısıldayan rüzgar Yine içimde bir dolu başladı Tek tek vuruyor göğsüme, Tutuştum eriyor muyum bilemiyorum Bir sessizliktir sürüyor, atmosferden çıktım belki Kayboluyorum gene, yine yollara çiğ düşmeye başladı Ayağım kayıyor hissediyorum, ama ilerde bir çizgi var o kesin Umurumdaydı sanmayın, sonu uçurum mu tepe mi diye Ben boşluğun sonunda ki yüzün peşindeyim onun hasreti Aşktır bana, sevgiyi anlatır dudaklarıma Gölgesi ya da yankısı titretir yüreğimi[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hoşuma gitti, çalışmalara dvm...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 guzel...[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar