Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kordinat haritasi nerden bulabilirim. Orc Shaman Call of Earth quest tinin 2 ci sinde ( Spirit Rock ) i bulmam lazim yerini bulamiyorum bi kaç yerde okudum Kordinatini vermisler. Haritaya ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kordinat haritasi diye birsey yok add on yukluyorsun ve haritanda kordinatlar gorunuyor ct_mod mesela[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Peki CTMOD un rar ini oldugu gibi wow dosyasinin icinemi atiyim kendi otomatik calisiyormu. kullanimi nasil ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mod un icinden cikanlari wow un icindeki interface klasorunun icindeki Addon klasorune kopyalayacaksin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=395 burdan indirebilirsin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sagol Lopeth calisiyo guzel bisey gercekten[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cosmosda da aynı özellik vardı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Fefe, 08 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor... Bence de.. Ailecek kullanıyoruz, çok memnunuz..
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Head, 08 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki: spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle. Questtede oyle yaziyo ama bulamiyorum Head Msn in varmi yada ben veriyim bulamiyorum :[email protected] Nerde tam olarak yeri netten baktim bu konuya cok tartisilmis 10 larca kordinat verilmis deniyorum hepsini tek tek yardimci olabilirsen sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Öne çıkan mesajlar