Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Kordinat Haritasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kordinat haritasi nerden bulabilirim. Orc Shaman Call of Earth quest tinin 2 ci sinde ( Spirit Rock ) i bulmam lazim yerini bulamiyorum bi kaç yerde okudum Kordinatini vermisler. Haritaya ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Peki CTMOD un rar ini oldugu gibi wow dosyasinin icinemi atiyim kendi otomatik calisiyormu. kullanimi nasil ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Mesaj tarihi:
spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Fefe, 08 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor...

Bence de.. Ailecek kullanıyoruz, çok memnunuz..
Mesaj tarihi:
said:
Head, 08 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle.

Questtede oyle yaziyo ama bulamiyorum
Head Msn in varmi yada ben veriyim bulamiyorum :[email protected] Nerde tam olarak yeri netten baktim bu konuya cok tartisilmis 10 larca kordinat verilmis deniyorum hepsini tek tek yardimci olabilirsen sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
  • Yeni Oluştur...