Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kordinat haritasi nerden bulabilirim. Orc Shaman Call of Earth quest tinin 2 ci sinde ( Spirit Rock ) i bulmam lazim yerini bulamiyorum bi kaç yerde okudum Kordinatini vermisler. Haritaya ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kordinat haritasi diye birsey yok add on yukluyorsun ve haritanda kordinatlar gorunuyor ct_mod mesela[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Peki CTMOD un rar ini oldugu gibi wow dosyasinin icinemi atiyim kendi otomatik calisiyormu. kullanimi nasil ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mod un icinden cikanlari wow un icindeki interface klasorunun icindeki Addon klasorune kopyalayacaksin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=395 burdan indirebilirsin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sagol Lopeth calisiyo guzel bisey gercekten[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cosmosda da aynı özellik vardı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Fefe, 08 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Titan addonuda bence çok şirin bir sürü bilgiyi ekranın en üstüne taşıyor... Bence de.. Ailecek kullanıyoruz, çok memnunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Head, 08 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki: spirit rock'a hidden path'dan gidicen , yani orclarınki öyle. Questtede oyle yaziyo ama bulamiyorum Head Msn in varmi yada ben veriyim bulamiyorum :[email protected] Nerde tam olarak yeri netten baktim bu konuya cok tartisilmis 10 larca kordinat verilmis deniyorum hepsini tek tek yardimci olabilirsen sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar