hellspe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet gecen gun bır tv kanalında dragon ball ın en eskı bolumlerını izliodum ama zap yaparken bi tane avrupa kanalında ileriki bolumlernı ızledım acaba topluca mail atma olayı olursa yenı bolumlerını gosterırlermı :??????[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 efsane çizgi film, sadece çizgi film değil o başka birşey, tıpkı south park,simpsons,eek ve korsan jack gibi psikopat-deli çizgi film sınıfına girer ayrıca bunun son bölümünü izlemiştim ben vermişlerdi,konu bitiyordu orada nasıl yeni bölüm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ehheehhe Dragonball z dragonballgt var songoku nun büyük halini gösteriyolar sizin şu anda izlediğiniz daha hiçbişey songuku müthiş oluyo. [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 o resimdeki -super saiyan level 4- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oha nolmuş lan songukuya[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ahaaa songoku'ya baak[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Son gokunun SON hali. Sonra bide Vegetayla fusion a girip Gogeta SSJ4 Oluyo Off offf keyfe bak. *Dragonball arşivini açıp tekrardan izlemeye başlar* :) Herkeze tavsiye edebileceğim tek anime tek kelimeyle Mükemmel.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: spawn77, 09 Ocak 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Son gokunun SON hali. Sonra bide Vegetayla fusion a girip Gogeta SSJ4 Oluyo Off offf keyfe bak. *Dragonball arşivini açıp tekrardan izlemeye başlar* :) Herkeze tavsiye edebileceğim tek anime tek kelimeyle Mükemmel. vay adi ver o arsiv bakkem bana sende cok kalmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Iyide dragonball x midir z midir nedir bi seri hala cekilmeye devam ediyor. Ho$ 900kusur bolumden sonra daha ne cekiyorlar anlamadim ama, bunlari cocuklari falna olmu$ bilmem ne bisuru bi$ey. Olay saniirm fan olmakta. Onun di$inda fun degilseniz ilk dragonball unleashed miydi neydi yanbi ilk seri yeterli olabiliyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hellsing japonca biliyosan al :) Ben almanyada Almancasını izlemiştim orda bitirmiştim seriyi o yüzden biliyorum ne nedir. Bu arada çekimleri biteli epey oluyor artık çekilmiyor ne yazıkki.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu topıktekı resmı ablam gormesın agzındakı salyaları ewın ıcı göl olmasına neden olur :D:D:D[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yamça yok muydu yamça? ya da bulma? bulma isterük, sallayın songokuyu :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya daha sonra songokunun o eski " Z " deki tiplemesinden eser kalmıyo o yuzden buyuk halini pek sevmiyorum .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Abi yamcha Bulma krillin hepsi var Süper Süper z İzleyin coşun :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Çok güzel ya keşke tekrar gösterseler hele o songokunun eğitimini[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Dragonfire, 09 Ocak 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Iyide dragonball x midir z midir nedir bi seri hala cekilmeye devam ediyor. Ho$ 900kusur bolumden sonra daha ne cekiyorlar benim bildiğim dragon ball serisi Dragon Ball 153, Dragon Ball Z 291, Dragon Ball GT 64 bölüm. hepsini toplasan 508 oluyor. ve son yayınlanan Dragon Ball GT serisi 1996 da yayınlandı. bu nasıl bir hesaptır.?? hani abartıcaksak biraz usturuplu atalım yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar. 1996 dan buyanada benim bildiğim ve sitelerin verdiği bilgilere göre yayınlanan dragon ball serisi yok.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Iyı hosta abı bu dragon ball u ınternette bulabılmemız bir yolu varmi.Sayfa sayfa heryeri gezdim kimse dragon ball sayfa kaldirmadaigi icin toplamiyor .toplayanlarda ilk dragon ball u koymuyo. Dragon ball bulabilcegim bir yer biliyor musunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tüh ya bende tüm dragonbalların torrentlerinin linkl vardı da diğer bilgasayar da kaldı. Arama bölümünden anime torrent sitelerini ararsan bir çok site bulabilirsin. Ben baya bir seri yapmıştım ama yok özel bölümdü yok filmiydi derken kopmuştum artık eeh eytere be ne yapıorum ben diyip silmiştim hepsini... gerçekten çok çok uzun ve dağınık bir seri ve toparlaması çok zor ama gerçekten çok eğlenceli. Songokunun çocukları çocuklarının çocukları abisi babası torunun torunu derken kaptırıp gidiyorsunuz.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: vayrus01, 12 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki: Dragon ball bulabilcegim bir yer biliyor musunz? uzun araştırmalarım sonunda ben bu siteyi buldum (hani pekde uzun sayılmaz) (araştıran buluyor) http://www.rewindtv.net/ yalnız bu sitedeki torrenleri görebilmek için irc'den elemanların kanalına girmek gerekiyor. bir kaç dakika kaldıktan sonra refresh yapınca torrentleri görebiliyorsunuz. neyse burada hatırladığım kadarıyla 110 küsür episode yayınlanmış halde torrent olarak. geri kalanlarda yayınlanacak herhalde öyle bırakmazlar inşallah. hadi kolay gelsin.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Odune Yardimin icin tesekkur ederim bu verdiign siteden indirmeye calsicagim tekrar tekrar tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: vayrus01, 13 Ocak 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Odune Yardimin icin tesekkur ederim bu verdiign siteden indirmeye calsicagim tekrar tekrar tesekkur ederim ne demek kolay gelsin eğer istersen sana dragonball z uncut torrentlerinide verebilirim. japonca dublaj ingilizce alt yazılı. aslında bulsam dragonballlarıda jap. dub. ing. sub olarak indirecem ama yok öyle bir olay. hani öyle birşey bulan varsa torrent olarak lütfen banada adresi verebilirmi? :) neyse kolay gelsin.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Valla abi zahmet olmassa elindeki butun linkleri bide dragon ball un serisinin isimleriyle bastan sona dogru yazarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Odune, 13 Ocak 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: vayrus01, 13 Ocak 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Odune Yardimin icin tesekkur ederim bu verdiign siteden indirmeye calsicagim tekrar tekrar tesekkur ederim ne demek kolay gelsin eğer istersen sana dragonball z uncut torrentlerinide verebilirim. japonca dublaj ingilizce alt yazılı. aslında bulsam dragonballlarıda jap. dub. ing. sub olarak indirecem ama yok öyle bir olay. hani öyle birşey bulan varsa torrent olarak lütfen banada adresi verebilirmi? :) neyse kolay gelsin. O şekilde Kazaa'da istediğin kadar bulabilirsin. Benim bi 20 30 bölümüm öyleydi de cinnet geçirip sildim işte :). Goku'nun sesi çok komik bu arada japon versiyonda...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yalnız kazaa dakı dragon ballarin 100 de 90 nın kalıtesı cok kotu ve dragonball Z yada GT ye ait oyuzden orda ındırmek cok cok zor arkadasın veridig site daha duzgun gozukuyor -Yalniz gozume bi yer takildi ==> aslında bulsam dragonballlarıda jap. dub. ing. sub olarak indirecem <== demisin bu veridign sitedikler durumu nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: vayrus01, 13 Ocak 2005 17:35 tarihinde demiş ki: veridign sitedikler durumu nedir acaba? ingilizce dublajlı ama dediğim dragonball Z ler jap. dub. ing. altyazılı hani torrent linki kapanmazsa dragonballları indirene kadar onlarıda indiricem inşallah. bulabilsem ucuza dvdlerini alıcam ama ne yazıkki yok çok pahalıya geliyor dvdler. neyse[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar