Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım sux.. [skateboard]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar skateboard yapmaya karar vermis bulunmaktayim. biraz arastırmalarım sonucunda amatör bir board almak istiyorum kendime söyle 150-200 civari saglam bisi olucak ama amatör olucak :) Zero buldum güzeldi hatta arkadasımdada vardı bugun güzel güzel kaydım baya kapıyorum gibi isi düsmeden yaralamadan bitirdim bu günü iyice baslayınca kol bacak kırılıcak umarımda neyse.. Dedigim gibi board arayısı icerisindeyim. Birde size sorayım dedim. Bana göre bir board tavsiye edebilirmisiniz ? Markasi ? Fiyati v.b.. Ekonomik olursa sevinirim. fiyat aralıgını belirttim zaten.. Yardımlarınızı bekliorm..[signature][hline]Msn:[email protected]
Mail:[email protected]
Radio:Radyo Buces

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

hala satmadı bence kaçırma bakerdan daha iyi bi Marka bulamazısn deck olarak Jacabonun trucklar iyi değildi yanlış hatırlamıyorsam ama seni idare eder grinda atmayacağın icin sorun yaşamazsın trucklarda iyi ama grindlarda pek iyi performans göstermez o trucklar

bütün sorunlarını sorabilirsin seve seve cevaplarım
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 28 Mayıs 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.skatewarehouse.com

yanına sipariş edecek bi kaç arkadas bulursan kargo ücretini bölüşürsünüz cok daha ucuza gelir, güvenilir, sahsen ordan siparis 3 ayakkabı eskittim, 1 deck kırdım :)
kesinlikle burdan siparis etmeni öneririm, sportpoint fln asırı kazık satıyo cünkü, düşün bi deck 50 dolar fln kargosuyla beraber 90 dolara geliyor, adamlar 95-100 dolara satıyor, bi de onlar topluca aldıı için o kadar kargo da ödemiyo kafadan deck fiyatı kadar kar ediyo adamlar, ordan almak yerine 2-3 arkadas birleşip sipariş yapsanız mesela 3 tane deck aldınız kargo ücreti 3 deck için 60-70 dolar fln tutar hesabını kendin yaparsın :)
[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evt, kaykay ayakkabısı iyi olur bi tane, çünkü hem kaykaya karşı daha dayanıklı olurlar hemde olması gerektiği kadar hava tabanı vardır fln, ama şöyle bi şeyde var her kaykay ayakkabısı dayanıklı olcak diye bişi yok, arada çok fasonlarıda var yani çünkü çoğu ayakkabıyı tasarlayanlar kaykaycıların kendisi. kimisi dayanıklı olsun diye tasarlıyo kimisi de hoş görünsün diye. evt vans de bi kaykay ayakkabısı, sport point te türkiye distribütörlüğünü almış, fena bi adım değil aslında kaykay firmalarının türkiyeyi keşfi acısından ama cok pahalıya satıyolar, onun yerine gidip netten sipariş etmek daha mantıklı[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede (Antalyada) Vans Mağazası var.Türkiye distribütorlüğünü alsa nolur sportpoint Orası çok kazık.

Truckların tanesi 67 milyon.Deck 120 150 arası.Teker 64 milyon.Grip tape 20 milyon.Hardwarelar cart curt oda 15 20 desen eder sana

Toplam 400 410 milyona .Buda demek oluyor, www.skatewarehouse.com dan 3 tane Complete board.

Ha diceksiniz bana neden Ordan aldın ozaman? Annem Kredi kartını vermedi ondan alamadım skatewarehouse'dan.

Hatta 2 board + Ayakkabı bile alabilirsiniz.Üstüne kargo parasınıda ödemiş olursunuz.3 board alırsanız sanırım kargo parasıda + olarak binecek.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...