Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaslar skateboard yapmaya karar vermis bulunmaktayim. biraz arastırmalarım sonucunda amatör bir board almak istiyorum kendime söyle 150-200 civari saglam bisi olucak ama amatör olucak :) Zero buldum güzeldi hatta arkadasımdada vardı bugun güzel güzel kaydım baya kapıyorum gibi isi düsmeden yaralamadan bitirdim bu günü iyice baslayınca kol bacak kırılıcak umarımda neyse.. Dedigim gibi board arayısı icerisindeyim. Birde size sorayım dedim. Bana göre bir board tavsiye edebilirmisiniz ? Markasi ? Fiyati v.b.. Ekonomik olursa sevinirim. fiyat aralıgını belirttim zaten.. Yardımlarınızı bekliorm..[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 jacaboo satıyodu senin aradıgın gibi bişey.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=79846&page=1 baya bir eski bu :)[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hala satmadı bence kaçırma bakerdan daha iyi bi Marka bulamazısn deck olarak Jacabonun trucklar iyi değildi yanlış hatırlamıyorsam ama seni idare eder grinda atmayacağın icin sorun yaşamazsın trucklarda iyi ama grindlarda pek iyi performans göstermez o trucklar bütün sorunlarını sorabilirsin seve seve cevaplarım [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Mayıs 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 www.skatewarehouse.com yanına sipariş edecek bi kaç arkadas bulursan kargo ücretini bölüşürsünüz cok daha ucuza gelir, güvenilir, sahsen ordan siparis 3 ayakkabı eskittim, 1 deck kırdım :) kesinlikle burdan siparis etmeni öneririm, sportpoint fln asırı kazık satıyo cünkü, düşün bi deck 50 dolar fln kargosuyla beraber 90 dolara geliyor, adamlar 95-100 dolara satıyor, bi de onlar topluca aldıı için o kadar kargo da ödemiyo kafadan deck fiyatı kadar kar ediyo adamlar, ordan almak yerine 2-3 arkadas birleşip sipariş yapsanız mesela 3 tane deck aldınız kargo ücreti 3 deck için 60-70 dolar fln tutar hesabını kendin yaparsın :) [signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 28 Mayıs 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende alcaktım ama annem izin vermedi ben pek geleceğini sanmıom arkadaşın trucklar gümrükte kaldı eheh[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla ankaradakilerin coğu orayı kullanıyor, hiç de sorun yaşamadı kimse şimdiye kadar, zaten fedex le gönderiyolar, iyi bi şirket zaten takılmadan geliyor[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ulan alimmi ordan almimmi karar veremedim tırsıorm simdi :)[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben çok kez giysi aldım hatta yarın da yeni siparişlerim var kesinlikle güvenilir.[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 anaaa haqan sen misin :) msnden konuşuruz[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benim ya skateye merak sardık napalim :P[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya ayakkabı alıcam bende ordan shippingi bölüşmek isteyen varsa istanbuldan ortak hareket edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben satıyorum aslında ucuza skate board ayrıca yeni başlıyorsanız size beleş derste veririm istnabuldayım bu da ek bilgi olsun....[signature][hline]olmazsa olmaz dediğimiz şey var mıdır aslında? sanmıyorum bence yok bu diyarlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Şiddetle tavsiye ederim ; Skate Warehouse[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 skateware houseden al tırsma orası iyidir şipingi bölüşmekde mantıklı bide zaten complete board alıpda birleştirmeden getirirtince baya ucuzluyo 30 dolar fln bide tool iste 5 10 dolara kendin birleştirirsin ben öle yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben hala satıyorum 200m e ılgılenırsen msn e gel [email protected][signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ayakkabı olarak spesifik bişimi lzm skateboard için?Ya ben VANS die bi marka duydumda acaba o tür ayakkabılarmı lzm.(Ayrıca tpide güsel ayakkabıların :P )[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evt, kaykay ayakkabısı iyi olur bi tane, çünkü hem kaykaya karşı daha dayanıklı olurlar hemde olması gerektiği kadar hava tabanı vardır fln, ama şöyle bi şeyde var her kaykay ayakkabısı dayanıklı olcak diye bişi yok, arada çok fasonlarıda var yani çünkü çoğu ayakkabıyı tasarlayanlar kaykaycıların kendisi. kimisi dayanıklı olsun diye tasarlıyo kimisi de hoş görünsün diye. evt vans de bi kaykay ayakkabısı, sport point te türkiye distribütörlüğünü almış, fena bi adım değil aslında kaykay firmalarının türkiyeyi keşfi acısından ama cok pahalıya satıyolar, onun yerine gidip netten sipariş etmek daha mantıklı[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Türkiyede (Antalyada) Vans Mağazası var.Türkiye distribütorlüğünü alsa nolur sportpoint Orası çok kazık. Truckların tanesi 67 milyon.Deck 120 150 arası.Teker 64 milyon.Grip tape 20 milyon.Hardwarelar cart curt oda 15 20 desen eder sana Toplam 400 410 milyona .Buda demek oluyor, www.skatewarehouse.com dan 3 tane Complete board. Ha diceksiniz bana neden Ordan aldın ozaman? Annem Kredi kartını vermedi ondan alamadım skatewarehouse'dan. Hatta 2 board + Ayakkabı bile alabilirsiniz.Üstüne kargo parasınıda ödemiş olursunuz.3 board alırsanız sanırım kargo parasıda + olarak binecek.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar