Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Beyler gecenlerde bir arkadas bana bir horde guildnin onyxia yi kestikleri video yu gosterdi Video Warner bros un acilisi gibi baslior once guild lideri gidior undeadler sorna taurenler sonra da orclarla konusuyor ve recruit yapior... bu esnada yanlis bilmiorsam enya calior Battle baslarken de baska bir muzik calior Bu muzigi bilen arkadas var mi cok hosuma gitti de Ozur dilerim guildin adini hatirlamiorum Yardim edebilirseniz cok makbule gecer [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 07 Temmuz 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Within Temptation-Forsaken Sevdiğine sevindim :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 taptim valla sevme ne demek[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 videoyu nerden bulabiliriz?[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1824 Onyxia kesmekle alakası yok sadece 5 saniye gösteriyor hehe :P. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1895 bunu tavsiye ederim. Gerek müzik gerek kamera açıları herşeyiyle bir baş yapıt :P.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yav bu parcayi nasil indirecem yav bulamadim gicik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 emule da 200+ source var 11mb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar