Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Yükleyemiyorum ? (Acil Yardım !!!)

teufel

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayara format attım.Hardddiskim fat32 yle formatlı.Win98 i yükleyip üzerinede xp yükliycem.Scandisk bitti 98 yükleme ekranı geldi ve birhata.Hatanın adını tan hatırlamıyorum biyerle yazdım bulunca yazıcam.Ama 2 çeşit hata veriyo baya denidim yüklemeyi hep bu hataları veriyor.birinin w98 casued ... general protection ... diye bi ifade birindede w98 caused... ilegal instrudcion...krnl386... vardı.Yüklemeyi hardisktende denedim cd romdan başka bir windowslanda denedim hep aynı hatalar.Sonra cdromdan bootlanabilen bir win XP ile yüklemeye başlıyım dedim.ondada ...code 4 ve ...code 7 hatalarını verdi sanki buhatlarda aynı şeyle ilgiliydi gibi geldi.

Düşündüğüm iki şey var:
1.Bi worm yada virüs formatla gitmiyor ve windows yüklemesini engelliyor.Bu arada hardiskte 2 partiosn var c: ve d: sadece c ye format attım dye atmadım acaba d yede atsam düzelme ihtimali varmı.
2.harddisk bozuldu ve yazna problemi var ve setup ta bu yükleme exe leri dewreye girdiğinde yükleme başlamadığından bunları hata olarak veriyor.

Ben hiç bölebişeyle karşılaşmadım windowsta bi sorun oldumu bi virs yada worm girdimi en kötü ihtimalle format atardım yeniden yükler düzelitirdim ama burda windowsu yükleyemiyorum.Ama dosta çalışcak böle bi virüs olcağını sanmıyorum hardiskin bozulmuş olma olasılığı bana yüksek geldi yada anakart üzerindeki veri yollarında iletişimde bi problem var.Bilgisayar 3gün aşırı tozlu ortamda çalıştı? harddisk son günlerde yavaşlamıştı gibi geldi bana.

Ben bu tür bir problemle karşılaşan oldumu diye sormak istedim ve tabiki çözümü nasıl olcağını ???[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

D: ye yüklemeyi denemedim ama olcağını sanmıyorum denerim ama.

Sorun ramde nasıl olabilir ? Bende 2 tane 512 ddr twinmoss PC3200 var bunlardan birini çıkarıp diyerini deniyerekmi yüklemeye şalışsam ? Bunlar bozulduysa dual çalıştığından mı böle bir problem olur ? Ama bana daha çok harddisk gibi geliyo ?

Sonuç olarak yazılımsal değil donanımsal diyorsunuz ve bilgisayarcıya gitmeliyim :(
Bu arada kullandığım windowslar çoklu lisanslı orjinal windowslar![signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...