ReeK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 önce yeni gelenlere deil buraya atam dedim millet yatar fln ben wc 3 oynuyom ama acemiyim hiç strateji oynamam ama bu sardı daha çok action içerikli oldundan dolayı ben undead larda altın toplayamıyom acolyt mıdır nedir onların görevi altın toplamakmış öle yazıyo oyunda ama ben altın ara diyip altın madenine tıkladımda toplamıyor toplayamazsın diyor valla bi bok anlamadım kaldım ordu üretemiyom undead ikince görevdeyim pls yardım altınsız v eordusuz kaldım kesiyolar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 önce madenin üstüne undaead madeni summon etcen sonra toplarlar[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: AssassiN, 21 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] biliyom ya yoksa nasıl human görevlerini bitiriyim ikinizde saolun varolun teşekkür ve slmlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: ReeK, 21 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki: said: AssassiN, 21 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] biliyom ya yoksa nasıl human görevlerini bitiriyim ikinizde saolun varolun teşekkür ve slmlar.. Human da altın madeni kurmuosun direk alıolar undead de ööle deil![hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: katja, 23 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: said: ReeK, 21 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki: said: AssassiN, 21 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] biliyom ya yoksa nasıl human görevlerini bitiriyim ikinizde saolun varolun teşekkür ve slmlar.. Human da altın madeni kurmuosun direk alıolar undead de ööle deil![hline]-I shall be your eyes- Adamın söylemek istediği bina yapmayı bildiği bence =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Antimodes52, 24 June 2003 01:22 tarihinde demiş ki: said: katja, 23 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: said: ReeK, 21 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki: said: AssassiN, 21 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] biliyom ya yoksa nasıl human görevlerini bitiriyim ikinizde saolun varolun teşekkür ve slmlar.. Human da altın madeni kurmuosun direk alıolar undead de ööle deil![hline]-I shall be your eyes- Adamın söylemek istediği bina yapmayı bildiği bence =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 kıllık olsun bende quote yapayım evet bına yapmayı bıldıgını soyluyo orda :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: AssassiN, 24 June 2003 02:21 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 24 June 2003 01:22 tarihinde demiş ki: said: katja, 23 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: said: ReeK, 21 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki: said: AssassiN, 21 June 2003 00:46 tarihinde demiş ki: bına yapmasını bıldıgını farzedıyorum, (bılmıyosan soyle) bınalardan 'haunt gold mıne' var onu gold mıne'ın uzerıne yapıcaksın summon olduktan sonra acolyteları ustune sal, en fazla 5 tane alır[hline] biliyom ya yoksa nasıl human görevlerini bitiriyim ikinizde saolun varolun teşekkür ve slmlar.. Human da altın madeni kurmuosun direk alıolar undead de ööle deil![hline]-I shall be your eyes- Adamın söylemek istediği bina yapmayı bildiği bence =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 kıllık olsun bende quote yapayım evet bına yapmayı bıldıgını soyluyo orda :)[hline] nbr beyler garbagemi yapıyosunuz bende katıliim[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 :rock:[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar