BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaslar msni hiçbişekilde acamıorum yani oturum acamamak deil tıklayınca bile tınlamıo beni nedne oluyo böle!?!:([signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 makinende sorun vardır?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ama onun dışında hiçbişeyde sorun yok. ayrıca bikaç saat önce acabildim[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Geçici olarak başka bir program kullan, amsn, miranda vs vs..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yani sizce bu geçici bi problemmidir? bana çok acaip geldide:p[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hayır gecici değil bende aynı sorunla ugrasıyorum bişeyin updat ini yaptın mı antivirus fln ? daha dogrusu benım 15 tane arkımdada war .. TURKIYE VIRUS ALTINDA :([signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 task manager i ac msmsgr mi ne oole bi program var processes da onlari kapat[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 - Restar at, eğer bu sorun yeni ortaya çıktıysa ya da explorerı kapat aç - Sorunu çözmediyse reinstall o zaman[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ole genel bi sorun yok mis.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 herşeyi denedim hala olmuyo cıldırırcam:([signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Prawler, 06 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki: makinende sorun vardır? ah be prawler bombayı patlatmışın yine.. adam ne dicek? ha evet sorun var dur ilgileniyim dicek mi sandın.. çok açıklayıcı olmuş. :) şimdilik miranda* kullan derim.. * : Miranda msn ve bir çok im sistemi destekleyen third party bir yazılımdır.[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Temmuz 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Temmuz 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şimdilik msn.webmessenger.com da bir alternatif olabilir tabii...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Parametre hatası mı dio? xD Başlat>Programlar>Msn messenger 7.0 oda olmazsa Sil tekrar yükle.Ama sakın unutma Toolbar Search bar gibi şeyleri untick (yükleme) et.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 icecold reloaded yukle. kendi msnini yaz ordaki boşluğa sonra da defreeze de olmazsa bilemicem. edit: pardon msnin kendi açılmıo demişsin dikkatimi çekmedi.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 06 Temmuz 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sorununu duzeltebıldın mı duzelttıysen bana da anlat cunku bende kuduruoum neden olmuyo diye[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi firewall sp2 tarzi seyleri kapat eer ole calisirsa bunlar izin vermiodur kendin neye izin verilceğini faln firewalldan ayarlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hata verıyo bende cıft tıklıyorum hata raporu gonderme fln onlar cıkıyo reinstall demeyın 35 kere yaptım[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 silip baştan yükleyin, en basidi...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar