Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bu oyunları bulamıyorum bilgisayarcılarda bulmak zaten imkansız, emule ve dc++'da bulamadım, kazzaayı aklımdan bile geçirmiyorum. sırf bu oyunlar için torrent işine gireyim dedim ama bilmediğim için ne yapacağımı bilemiyorum baktığım birkaç sitede de yoktular. Torrent yoluyla bulabilenler varsa buldukları siteyi eğer buraya yazmak yasaksa özel mesajıma atabilirler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Pes ettim aramıyorum artık bu iki oyundan birine sahip olup satabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Victoria Emuleda var ben indirdim hatta makinamda bilem var :d[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İso ve bin formatında var bende de cd yazıcı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar