Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 forumlarda genelde hangi bölümleri giriyorsunuz ? en çok girme oranına göre sırayla yazınızmısınız Konu Dışı İnternet Donanım & Yazılım Vizyon Müzik Spor Anime Paticik.com dierlerinede ayda bir çok sıkılmışsam girerim[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konu Dışı İnternet Donanım & Yazılım Müzik Garbage Vizyon Spor Paticik.com[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konu Dışı = Müzik Spor Internet Vizyon Donanim Patinaj (eheh isim babasiyiz ya) SW Galaxies Forumu (Ulan yazariz sonlarda forum)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hemmen katılayımm. *!bu konuda gönül borcu vardır* müzik konu dışı yeni gelenler paticik.com vizyon sanırım bu kadar bu ara. diğerlerine kırk yılda bi bakıyorum, her an bakabilirim, bakmışlığım vardır, bakarcasına :P haa bi de yeni bi düzenlemeyle admin bölümlerine giriyorum, ehihi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hehe hayılrı olsun ema adminliğin[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ben Konu Dışı İnternet Bilg. Oyunları Çok sıkılıp yapıcak bir şey bulamazsam da dier bölümlere de bakıorum[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 olofdem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 konu dışı donanım&yazılım internet müzik bilgisayar oyunları paticik spor vizyon[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 1-masa üstü 2-tarih 3-konudışı 4-vizyon ilk4 böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paticik.Com Yenigelenler konu disi Muzik Bilgisayar Oyunları [ PC ] UO Sphere Server Counter-Strike Garbage ( Bazen )[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 paticik.com yeni gelenler internet donanım&yazılım konu dışı vizyon spor Bilgisayar oyunları patinaj counter-strike anime müzik tarih Ultima-Online OSI Pazar Alanları bide garbage ehhe[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 son mesajlar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 son mesajlar (ordan da konu dışı-spor-müzik ve vizyon)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 konu dışşı vizyon spor müzik counter-strike[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Spor Konu Di$i Muzik UO Garbage ve nadiren Internet[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 1-konu dışı(takılmayan mı var be) 2-bilgisayar oyunları 3-vizyon 4-garbage 5-aşk bölümü olsa oraya takılcam[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 son mesajar kullanıyorum genelde.. ordan da sırasıyla: müzik konu dışı spor internet vizyon[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 en başta : konu dışı müzik biraz daha vaktim varsa: vizyon garbage çook vaktim varsa ve yapıcak bişey yoksa: spor paticik[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Uo Konu dI$I Spor Müzik Garbage Pazar aLani (beLki i$e yara bi pok buLuruz) Paticik.com Yeni Gelenler[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konu Dışı = Vizyon İnternet Donanım ve Yazılım Uo Sphere Garbage Spor Paticik Sıkılırsam arada sırada diğer bölümler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konu dışı Dışı Konu Kodı Noşı Noş Kodıı Kod dat tid rosadasdasdasd Müzik Donanim bilgisayar oyunlari pc Warcraft 3 zart zurt O kadar[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 son mesajlar ordan genelde bütün patinaj ve spordaki topic'lere giriyorum, birde spor ve patinaj'a giriyorum, ordanda yeni mesaj atılmış bütün konulara giriyorum yetmiyor konu başlığı enterasan gelen her konuya giriyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konu Dısı Spor Garbage Tarih Muzik Vizyon Yeni Gelenler[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Son Mesajlar HEPSI :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 forum anasayfasında açılış sırasına göre anime, patinaj, fps, mmorpg, spor, tarih bölümlerini atlamak koşuluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar