elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Fotoğraflar gorunuyor mu bi arkadaş gorunmedigini soyledi de. edit: Şimdi biri atlamasın resim degil fotograf diye. [Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ikincisi görükmüo[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yorum isiyomusun eleştri istriyomusun, bi sölesen. Neden cektin neden koydun bi üşenmesende yazsan iyi olucka.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 lol 3 kere refresh yaptım gözükmedi, mesajı attıktan sonra gözüktü...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 soyle yapalım gozukmeme ihtimali olanlara karsı: http://img285.imageshack.us/my.php?image=pedal8it.jpg http://img140.imageshack.us/my.php?image=dunyadonuyor6mj.jpg Yorum eleştiri yaparsanız guzel olur. Ama "B&W cekince cok mu karizma oluyor oyle cekmissin?" gibisinden sorular sorulmassa daha guzel olur. Cekerken su sunu ifade etsin su bunu imgelesin surda soyle bisey olsun gibisinden fazla seyetmedim. Sadece resim nasıl gorunuyor gibisinden baktım, aslında bayagı da bir mallık yaptım boyle yaparak ama olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 son fotonun kadrajı kötü, madem alttan sağdan kesmedin zımbırtıyı ustten neden kesiyosun, ayrıca biraz boşluk bıraksaydın sağdan cok daha iyi olurdu. Madem dibine ufo yazdın nede dik duruyo, capraz ceksedin bilmemne etseydin. Eğer amacın ufo gorunumu kazandırmak değilse neden ufo yazdın. 2. fotoda dof biraz yuksek tutsaydında en azından dunya uzerinden bişeyler okuyabilseydik, fotorafda net biyer yok aşınmış plastik dışında, oda yarı transparan zaten. 1. dede var baya bişey ama bence en önemlisi arkaplan secimin, booş sakin biyer secseydin, duz tekrenk taş, mumkunse dokusuz bi duvar, halı görmemize gerek yok öle, cok rahatsız ediyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet ilk Fotoğraf çok hoş. Halısız daha da hoş olucaktır.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yukarda 3 resim var gibi gözüküyor, ama ilki çıkmamış yani ilkini sayarsak 2. saymazsak 1. resim güzel olmuş :) dierini anlayamadım o ne öyle? çamaşırmakinesinin kapagına benziyor...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ahanda ilk resim gözüktü şimdi... o kdr iyi deil ilk resim slogan'ı biraz daha güzel olabilirdi... ama 2. güzel..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aslında anlam cıkarıcam illa diye baktıgınızda cesitli anlamlar cıkabiliyor; 1. resimde zamanın hızla gectigini ve onu tutamadıgımızı anlatıyorum, 2. resimde dünyanın aslında pek de büyük olmadıgını onu ölçerek aslında o kadar büyük olmadıgını soyluyorum, 3. resimde, eee, evet 3. resimde, eöö evet 3. resimde bişey yok ama o noktaların hizası hoş geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2. resimde anlatmak istediğin şey baya güzelmiş beah güzelde oturmuş eline sağlık :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şimdi gidip vur kafasına yazarsan oraya, öle zamanın tutmazsın diyemezsin bana. "Lan dutsana" falan yazsa belki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yok zaten ilkini cekerken oyle bir amacım yoktu, simdi uydurdum.[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ah bi de gorebilsek son resimdeki objenin ne oldugunu[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 burnun monitore deyinceye kadar yaklas, sonra yazıyı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 miknatıs ve pil mi nedir bağdaştıramadım ben mi çok aptalım :-P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bağdaşmicak zaten onlar alakasız cisimlerin birleşmesinden oluşan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Resme tekrar baktıgım da fazla secret oldugunu gorup biraz da volfied a hak vererekten aydınlatılmış versiyonunu koyayım dedim; edit: aynı resmi koymusuz.[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: elvyn, 07 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: burnun monitore deyinceye kadar yaklas, sonra yazıyı oku. cekebilir miyim burnumu o zaman monitorden?[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Canın nasıl isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar