Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fotoğraflar gorunuyor mu bi arkadaş gorunmedigini soyledi de.

edit: Şimdi biri atlamasın resim degil fotograf diye.

[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
soyle yapalım gozukmeme ihtimali olanlara karsı:

http://img285.imageshack.us/my.php?image=pedal8it.jpg
http://img140.imageshack.us/my.php?image=dunyadonuyor6mj.jpg

Yorum eleştiri yaparsanız guzel olur. Ama "B&W cekince cok mu karizma oluyor oyle cekmissin?" gibisinden sorular sorulmassa daha guzel olur.

Cekerken su sunu ifade etsin su bunu imgelesin surda soyle bisey olsun gibisinden fazla seyetmedim. Sadece resim nasıl gorunuyor gibisinden baktım, aslında bayagı da bir mallık yaptım boyle yaparak ama olsun artık.
Mesaj tarihi:
son fotonun kadrajı kötü, madem alttan sağdan kesmedin zımbırtıyı ustten neden kesiyosun, ayrıca biraz boşluk bıraksaydın sağdan cok daha iyi olurdu.

Madem dibine ufo yazdın nede dik duruyo, capraz ceksedin bilmemne etseydin. Eğer amacın ufo gorunumu kazandırmak değilse neden ufo yazdın.

2. fotoda dof biraz yuksek tutsaydında en azından dunya uzerinden bişeyler okuyabilseydik, fotorafda net biyer yok aşınmış plastik dışında, oda yarı transparan zaten.

1. dede var baya bişey ama bence en önemlisi arkaplan secimin, booş sakin biyer secseydin, duz tekrenk taş, mumkunse dokusuz bi duvar, halı görmemize gerek yok öle, cok rahatsız ediyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
yukarda 3 resim var gibi gözüküyor,
ama ilki çıkmamış yani ilkini sayarsak 2. saymazsak 1. resim güzel olmuş :)
dierini anlayamadım o ne öyle? çamaşırmakinesinin kapagına benziyor...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
ahanda ilk resim gözüktü şimdi...
o kdr iyi deil ilk resim slogan'ı biraz daha güzel olabilirdi...
ama 2. güzel..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
Aslında anlam cıkarıcam illa diye baktıgınızda cesitli anlamlar cıkabiliyor;

1. resimde zamanın hızla gectigini ve onu tutamadıgımızı anlatıyorum,

2. resimde dünyanın aslında pek de büyük olmadıgını onu ölçerek aslında o kadar büyük olmadıgını soyluyorum,

3. resimde, eee, evet 3. resimde, eöö evet 3. resimde bişey yok ama o noktaların hizası hoş geldi bana.
Mesaj tarihi:
Şimdi gidip vur kafasına yazarsan oraya, öle zamanın tutmazsın diyemezsin bana. "Lan dutsana" falan yazsa belki.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:

yok zaten ilkini cekerken oyle bir amacım yoktu, simdi uydurdum.

[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Resme tekrar baktıgım da fazla secret oldugunu gorup biraz da volfied a hak vererekten aydınlatılmış versiyonunu koyayım dedim;

edit: aynı resmi koymusuz.

[Bu mesaj elvyn tarafından 07 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 07 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
burnun monitore deyinceye kadar yaklas, sonra yazıyı oku.

cekebilir miyim burnumu o zaman monitorden?[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
  • Yeni Oluştur...