nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 phaseler de neleri alsam daha yararlı olur fikrinizi aliim dedim. bn melee&ranged def+speed+acc die dusunuorm ranged lerin force larla ilgili oldugunu duydum dogru mu? bu arada assembly gerekli mi? gerekliyse hangisinin yanına onu dusunmem lazım?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ranged acc yerine vehicle control daha iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 master powers olacaksan ranged acc işe yarıyormuş dediler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 vehicle control ne ise yarıo peki tam olarak?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm pardon tam bilmiyorum oyle birsey de olabilir vehicle control mountlari hizli surmeyi mountla daha keskin donusler yapmaya yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Vehicle lerde yariyo mountlarda pek bi degisiklik görmedim ama vehicle control alinca basta fark etmiyosun ama olmayan bi chara gecince off cok yavas nie dönmüyo bu arac diyosun(içinden) aslinda ise yarayan bi özellik.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 madem ranged acc fln master powers icin daa ii, simdiden onları da dusunmem lazım demekki, master powers mı Mls mi? powers bana daa cazip gelio ama n biliim soe ye guvenemiorm, bigun baltalıcaklar butn jedi power ları ole kalcam ortada.. bi de sanırm su an ls daa ii gibi dmg lar arttı fln? sizce hangisi daa ii??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Lol dahada baltalayamazlar heralde powers su an neredeyse hicbir ise yaramiyor[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar