Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yahu windows messengeri silmenin bir yolu yok mu ? Deli ediyor beni kapatiyorum tekrar system tray olarak geri geliyor. msn messenger 7 den memnunum ben ancak yok yani. Bunu silmenin bir yolu var mi ? Program ekle/kaldir da yok. Windows bilesenleri arasindada gozukmuyor. Program Files dizininde yok. Unistall secenegini hiç bir yerde goremedim bilgisi olan varsa yardim lutfen ! Silmek istiyorum...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 silmenin yolunu bilmiyorum ama systray olarak gozukmesini istemiyosan ac win messenger'ı seceneklerde bilgisayar acıldıgında messengerı otomatik baslat falan fişman cinsinden bi tik olması lazım onu kaldırdın mı sorun olmaz.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Başlat>çalıştır>"msconfig" > Başlangıç > "MsnMsgr" yazan kutucukları boş bırak açılıştan kaldırmış olursun. Silmek için başlat>denetim masasi>Program Ekle Kaldir> Ordan "Windows bileşenlerini ekle/kaldir" a geliyorsun. en aşada msn messenger var onu kaldirirsan olur sanırım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 huntercik o msn mesngerı i siler. önce "msmsgs.exe" diye aratıryrsun program filesta bi yerlerde bulması lazım, herneyse bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Son derece Windows Messenger siliniyor huntercik'in dediği yerden.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: huntercik, 07 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Başlat>çalıştır>"msconfig" > Başlangıç > "MsnMsgr" yazan kutucukları boş bırak açılıştan kaldırmış olursun. Silmek için başlat>denetim masasi>Program Ekle Kaldir> Ordan "Windows bileşenlerini ekle/kaldir" a geliyorsun. en aşada msn messenger var onu kaldirirsan olur sanırım. Dedigin yerde oyle bir sek yok... Windows bilesenlerinden kastediyorum... Baslangictan zaten kalkik durumda daha sonradan aciliyor.. Kapatiyorum gene aciliyor. Herhalde kullandigim plugin lerden olsa gerek...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fastreload, 07 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: huntercik o msn mesngerı i siler. önce "msmsgs.exe" diye aratıryrsun program filesta bi yerlerde bulması lazım, herneyse bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo eywallah. .gay ehuehuhe.. Gusel bir cozum takdir ettim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 program filesmessenger klasörünü toptan siliyorsun[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fastreload, 07 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki: huntercik o msn mesngerı i siler. önce "msmsgs.exe" diye aratıryrsun program filesta bi yerlerde bulması lazım, herneyse bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo Evet bende silmek istediğini zannettiğimden yazdım. Herneyse sorunu çözüldüyse arkadaşın no problem :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Messanger'ı kaldırmak için Başlat'tan Çalıştır'ı tıklayın ve aşağıdaki satırı aynen kopyalayın. Tamam tuşuna basın. Yazılım kaldırılacaktır. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp başarılı olup olmadığını test edebilirsiniz. Diğer yandan bu karışık komutu girerken hata yapmaktan korkuyorsanız bu işi sizin yerine yapabilecek olan Tweaking Toolbox XP yazılımını kullanabilirsiniz: tweakingtool RunDlBl advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf, BLC.Remove[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar