Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows messenger

Riehn

Öne çıkan mesajlar

yahu windows messengeri silmenin bir yolu yok mu ? Deli ediyor beni kapatiyorum tekrar system tray olarak geri geliyor. msn messenger 7 den memnunum ben ancak yok yani. Bunu silmenin bir yolu var mi ? Program ekle/kaldir da yok. Windows bilesenleri arasindada gozukmuyor. Program Files dizininde yok. Unistall secenegini hiç bir yerde goremedim bilgisi olan varsa yardim lutfen !

Silmek istiyorum...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

Başlat>çalıştır>"msconfig" > Başlangıç > "MsnMsgr" yazan kutucukları boş bırak açılıştan kaldırmış olursun. Silmek için başlat>denetim masasi>Program Ekle Kaldir> Ordan "Windows bileşenlerini ekle/kaldir" a geliyorsun. en aşada msn messenger var onu kaldirirsan olur sanırım.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

huntercik o msn mesngerı i siler.

önce "msmsgs.exe" diye aratıryrsun
program filesta bi yerlerde bulması lazım, herneyse

bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huntercik, 07 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Başlat>çalıştır>"msconfig" > Başlangıç > "MsnMsgr" yazan kutucukları boş bırak açılıştan kaldırmış olursun. Silmek için başlat>denetim masasi>Program Ekle Kaldir> Ordan "Windows bileşenlerini ekle/kaldir" a geliyorsun. en aşada msn messenger var onu kaldirirsan olur sanırım.

Dedigin yerde oyle bir sek yok... Windows bilesenlerinden kastediyorum...

Baslangictan zaten kalkik durumda daha sonradan aciliyor.. Kapatiyorum gene aciliyor. Herhalde kullandigim plugin lerden olsa gerek...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 07 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki:

bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo

eywallah. .gay ehuehuhe.. Gusel bir cozum takdir ettim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 07 Temmuz 2005 21:03 tarihinde demiş ki:

bulduğu zaman dosyanın adını msmsgs.exe den msmsgs.gay yapıyosun dahada açılmıo

Evet bende silmek istediğini zannettiğimden yazdım. Herneyse sorunu çözüldüyse arkadaşın no problem :)[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

Messanger'ı kaldırmak için Başlat'tan Çalıştır'ı tıklayın ve aşağıdaki satırı aynen kopyalayın. Tamam tuşuna basın. Yazılım kaldırılacaktır. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp başarılı olup olmadığını test edebilirsiniz. Diğer yandan bu karışık komutu girerken hata yapmaktan korkuyorsanız bu işi sizin yerine yapabilecek olan Tweaking Toolbox XP yazılımını kullanabilirsiniz: tweakingtool
RunDlBl advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf, BLC.Remove[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...