Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni havuz sistemi

Mave

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Haziran ayındaki olağan mali genel kurulda Anadolu kulüplerinin havuz kriterlerinin değiştirilmesi yolundaki önergesinin iptali için Ankara 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı

Devamı ;

http://www.milliyet.com.tr/2005/07/07/spor/aspo.html[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiye nazaran daha adil bir bir dağılım şekli olduğunu düşünüyorum. Tabi ki yinede açıkları olacaktır yinede eskisine göre kıyasladığımda daha mantıklı bir sistem.

Mave'nin kaygılarına katılmamak elde değil ama zaten işin ucunda para olsun olmasın biz konuşuyoruz hakemleri, bu nedenle hakemlerin daha da konuşulacak olması zatenen beklenen birşey ki dikkat ederseniz yıllar geçtikçe de artıyor. Bunun en büyük nedeni de medyanın rayting savaşında bu işi malzeme olarak kullanması.

İşin açıkcası bırakın yeşil sahaları çalıştığınız iş yerine bir kamera konulup tüm gün yaptıklarınızın akşama ulusal televizyonda değişik uzmanlarca! değerlendirilmesi sizi bir süre sonra hata yapmaya sevk edecektir.

NBA'yi sevmemim nedenlerinden birisi de ligin dengesinin bozulmaması için draft sistemi gibi kurallara sahip olmasıdır. Buna benzer bir sistemi TBF için oluşturabilmek, Türk futbolunu geliştirecektir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...