uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 4 büyükler karşı çıkmış.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Haziran ayındaki olağan mali genel kurulda Anadolu kulüplerinin havuz kriterlerinin değiştirilmesi yolundaki önergesinin iptali için Ankara 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı Devamı ; http://www.milliyet.com.tr/2005/07/07/spor/aspo.html[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlander Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Eskiye nazaran daha adil bir bir dağılım şekli olduğunu düşünüyorum. Tabi ki yinede açıkları olacaktır yinede eskisine göre kıyasladığımda daha mantıklı bir sistem. Mave'nin kaygılarına katılmamak elde değil ama zaten işin ucunda para olsun olmasın biz konuşuyoruz hakemleri, bu nedenle hakemlerin daha da konuşulacak olması zatenen beklenen birşey ki dikkat ederseniz yıllar geçtikçe de artıyor. Bunun en büyük nedeni de medyanın rayting savaşında bu işi malzeme olarak kullanması. İşin açıkcası bırakın yeşil sahaları çalıştığınız iş yerine bir kamera konulup tüm gün yaptıklarınızın akşama ulusal televizyonda değişik uzmanlarca! değerlendirilmesi sizi bir süre sonra hata yapmaya sevk edecektir. NBA'yi sevmemim nedenlerinden birisi de ligin dengesinin bozulmaması için draft sistemi gibi kurallara sahip olmasıdır. Buna benzer bir sistemi TBF için oluşturabilmek, Türk futbolunu geliştirecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya 4 büyükler buna neden karşı çıkıyolar anlamıyorum. ulan içimden sövüyorum alayına varya. ne güzel eşitlik oldu işte bakın dalganıza[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar