octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Patikent projesi saolsun pixel art geyiğine kaptırdım kendimi, patikent bakkalımdan sonra bunu yaptım hatta sabahladım ve çok eğlendim :P herneyse işte My Room adlı çalışmam: yoruma açıktır efendim hayırlı seyirler :P w00t!: şimdi farkettim kalorifer masanın altına girmiş meuhae edik: düzelttim :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...Karsinizda Pipican[Bu mesaj octopus tarafından 07 Temmuz 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj octopus tarafından 07 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hoş ama biraz küçük ölçekle çizmişsin, ayrıntılar görünmüyor. (küçük ölçekti değil mi? yoksa büyük ölçek miydi?)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya evet bende farkettim :( tabi farketme aşaması yarısına geldiğimde yaşandığı için birşey yapamadım.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 flashta pixel art deneyen oldu mu? vektörel olarak çizebilsek süper olurdu büyütülürdü ne güzel.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şimdi dunların megapixel'i çıktı duydunuzmu.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya bişey sorcam hangi program ile yaptın? Bence Charmaker Pro var onla 32x32 yapıp herhangi bi 32x32 nin içine yapıştırıyorsun.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence çok hoş ve çok başarılı olmuş. Daha büyük ölçeklisinin iyi duracağını zannetmiyorum bu yeterli olmuş[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 photoshopta yaptım hatta patikent adlı başlıkta bi arkadaş yapmadan önce şu topiğe bakın demişti, gene paticikten bi threade yönlendirmişti, ordan brushlar çektim öle yaptım.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 saçmaladım pardon :) [Bu mesaj BatBoy tarafından 07 Temmuz 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 güzel olmuş keşke biraz büyük olsaydı da zoom yapmadan anlayabilseydik :) kapının üstündeki oymalar simetrik değil bu arada.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar